Follow:

Voorlopig gaat Djess niet naar de peuterzaal tot zomervakantie voorbij!

Hoi…bloggie, Vanmorgen bracht ik Djess naar peuterzaal. Djess wilde niet ver weg afstand van mij. Als ik beetje ver stond, liep Djess naar mij toe en ik wilde z.s.m. terug naar huis en de bedoeling ging ik huis schoonmaken. Gelukkig was Djess bezig en gelijk ging ik stiekem weg maar toen ik thuis bezig aan het schoonmaken was, werd ik door Juffvrouw gebeld dat ik Djess nu beter ophaalde want Djess is verdrietig zonder mamma. Nou ging ik niet door dus huis schoonmaken. Snel jas aan en pakte ik de fiets…go..es..goes….fietste ik richting peuterzaal. Daar stond Djess samen met een juffvrouw. Ik zwaaide naar Djess..geen glimlacht van Djess.

En volgens de juffvrouw gaat Djess toch vooloppig niet meer naar peuterzaal want het is nog moeilijk voor hem om zonder mamma aan te wennen dus Djess staat weer op wachtlijst dan na zomer vakantie mag Djess terug komen. Jammer maar ok als het goed voor Djess is. Morgen ben ik van plan om naar sportzaal te gaan (sportzaal voor kind en ouders). Ik hoop dat Djess leuk vindt. Ik ben benieuwd maar tegelijkertijd excited!

Wearing : Broek Prenatal | Schoentje : Zara | Tas : Bumba (sinterklaas cadeau) | Vest : Name it
Foto heb ik niet vandaag gemaakt. gemaakt met mobiel Samsung GT-C3300k Star Mini Canon Powershoot A2200 (pappa Arjo digicamera)

op peuterzaal

Share
Previous Post Next Post

You may also like