Follow:

Wat zei ik vaak de laatste tijd

HATI-HATI (Voorzichtig), JANGAN/TIDAK BOLEH (Niet Doen!), GOED ZO!

Al lang Djess kan kruipen, staan en als buiten de box. Djess kruipt graag overal vooral naar verboden plekjes. Alle eetstoel verplaats en zijn spelgoed overal lagen. Als Djess verveelt in eentje spellen dan duw Djess de stoel en ik kijk soms met angs dat Djess gevallen. Ik zei altijd HATI-HATIi (voorzichtig) Djess. En als naar plekjes die mag niet aankomen dat zei ik vaak Djess…! NIET DOEN! (JANGAN)

Djess kijkt meestal ondeugend naar mij als hij iets pakt, wacht op wat ma gaat zeggen! Als ik veilig zie, zeg ik niks en glimlach op zijn gezicht maar als zie ik niet goed voor Djess. Djesss….. NIET DOEN! Djess kijkt nog steeds met ondegeund ogen naar mij en ook glimlacht. Als Djess goed doet dat zei ik GOED ZO!

Djess begint echt ondeugend zeg! Dus wij :familie: moeten streng zijn. :yes: :yes:

[note]Oja sinds op 1 jan is Djess`s P365 website al online. Jullie kunnen ook zien op de rechte zijdbar “Recent Djess’s P365”
Voor de bezoekers die comments achterlaten in Djess`s site. Bedankt voor jullie reacties :blowkiss2: [/note]

Share
Previous Post Next Post

You may also like