Follow:

Review : Ecoco “Cosmetics Glove”


Met Ecoco Cosmetic Glove kan je je Make-up verwijderen alleen met water en zelfs waterproof mascara!. Wauw..dat handig als het goed werk is. Dat kan toch niet! dus ik ging gelijk testen natuurlijk. En ….

met vol verbaasd het werkt echt goed. Alleen water! in warm water en koude water en beide water werkt echt prima. Alle make-up (alles op myn gezicht op zoals faoundation, waterproof mascara) alles verwijderen. Ik heb schone gezicht zonder pads of reinigingsproducten, alleen water en deze handige glove.
Niet alleen huidsgezicht van make-up verwijderd maar ook dode huidcellen en bacteriën en tegelijkertijd voor een mini-scrub.

Hieronder de resultaat

Oja heb ook filmpje gemaakt
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lG4j_IMrHsk[/youtube]

Je kan de Ecoco Cosmetic Glove kan gewoon in de wasmachine – tot zelfs 90 graden (zonder wasverzachter) en hij kan minimaal 500 keer worden gewassen. Ik was hem gewoon met hand en gebruik babyshampoo dan als droog kan weer hem snel gebruiken. Handig om mee overal te nemen. Als al 500 keer gewassen, werkt het nog steeds (nog geen idee) maar dan heb je nog een heel fijn en zacht washandje.

De Ecoco Cosmetics Glove kost €6,95 en is te bestellen bij ecoco-cosmeticglove.nl, boozyshop.nl en beauty88.nl.

Deze product heb ik gekregen van Ecoco Cosmetic Glove

Share
Previous Post Next Post

You may also like