Follow:

Wat zit er in de tas van Djess en Dhini? (jan 2012)

Eigenlijk heb ik filmpje gemaakt maar ik durf niet meer op hier te plaatsen. Het is niet leuk om mij in filmpje te zien (altijd…niet fotogeniek ha..ha..) dus gewoon foto dan maar he!
De laatste weken neem ik nu apart tas..voor Djess spullen en voor mij zelf. En Djess heeft Bumba tas gekregen van Sinterklaas en het is niet zo groot ook dus waarom niet om die te dragen. Ik schaam niet hoor om overal Djess tas mee te nemen. Alleen misschien is het wel af en toe 2 tassen moet dragen. Zijn jullie nieuwsgierig naar de spullen in onze tas 😀


i.v.p. van Appel neem ik rozijntjes mee voor Djess. En meestal neem ik flesje water maar helaas die is op..dus tijd om nieuw flesjes te kopen.

En wat zit er in allemaal in jou tas?

Share
Previous Post Next Post

You may also like