Follow:

Fashion friday : Djess`s outfit – Ballonnen

12 maart Dj
Op een mooie dag gingen wij even natuur in en het was kans voor mij om Djess op foto`s vast te leggen voordat hij jarig was. Net al vorige jaar heb ik ook ballonnen geblazen. Nee..niet met mijn mond want ik hou niet van de geur uit de ballonnen. Gelukkig heb ik apparaat voor – artikel. Eigenlijk wil ik ballonnen met helium zodat de ballonnen zelf omhoog kunnen. Maar ik heb geen idee waar kan helium kopen. Dit jaar heb ik zes kleurige ballonnen meegenomen. Vorige jaar was maar vijf ballonnen. En dit keer deed ik een paar confetti in de ballonnen, behalve de zwarte ballon want tja je kunt ze toch niet doorkijken. Nu show ik outfit van Djess met zes ballonnen. Het was fun! Veel kijkplezier

12 maart Dj
Zonder helium konden niet de ballonnen omhoog van zelf, gelukkig help de wind een beetje mee 😉

12 maart Dj
12 maart Dj
12 maart Dj12 maart Dj12 maart Dj12 maart Dj

Wearing : Jeans – Zara | Vest – JAck fischer | Shoes – Lidl | LEGO shirt – zeeman (zelfgemaakt)

Photography : Dhinivh – Canon 600D + Yongnuo 50mm

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like