Follow:

Mineralissima


Mineral make-up! Een tijdje geleden droeg ik vaak mineral beauty/make-up Everyday Minerals. Sinds ik Revlon foundation heb, gebruik ik mineral niet vaak meer. En nu heb ik er een paar mineral make-up van Mineralissima : 8 potjes en 8 samples van foundation tot oogschaduw. Meer hierover..In doorzichtige potje zonder sifter zitten de mineral make-up. Ik vind het niet erg maar het zou netjes zijn als sifter op, vind ik persoonlijk. Want het zal makkelijk zijn hoeveelheid ga ik de poeder in de deksel gebruiken.

Beide kleuren van foundation zijn best fijn voor mijn huidkleur. Het dekt prima. De finish powder maakt mooi egale finishing. De mineral primer maakt mijn make-up lang blijven zitten. Handig vind ik zo`n powder primer want ik kan met kwastje gebruiken. De primer gebruik ik voor gehele gezicht, ook onder oogschaduw (als basis). Het werkt prima maar voor gezicht is fijner voor mij.


Beide higlighter zijn mooi want ze zijn niet te shimmer, een mooi subtiele highligter. Ze kunnen niet alleen voor gezicht maar ook voor je lichaam. Zoals jullie weten, ik ben gek op blushes en ik vind beide blushes mooi maar vooral de foxy blusher.
Wat mooi gepigment de oogschaduw. I love de kleuren, mijn favoriet zijn Praline, Aphrodite en souffle. De concealer dekt fijn en ik vind handig zo`n powder concealer want ik kan op mijn gehele gezicht aanbrengen.

Ben je in to Mineral beauty producten of ben je nieuwsgierig naar mineralissima producten? Neem zeker mineralissima webshop! betaalmethode zijn Visa, MasterCard, iDeal en paypal

Veel shopplezier!

Share
Previous Post Next Post

You may also like