Follow:

Webshop : Wenz.nl

Nieuwe kleren voor de zomer

Inmiddels heb je al van een paar warme dagen en de zon kunnen genieten. Langzamerhand is het dus tijd de winterkleren terug in de kast te leggen en over zomerse kleren na te denken. Dit probleem kennen bijna alle meisjes en vrouwen: de kleren van vorig jaar zijn niet meer trendy of misschien zelfs versleten. Nieuwe kleren moeten worden gekocht.
Het internet biedt natuurlijk een groot aantal webshops voor leuke damesmode. Voor elk type vrouw en voor elke leeftijd zijn online de geschikte kleren te vinden. Voordeel van het shoppen online; geen drukke winkels en handige zoekopties. Het is direct zichtbaar of een maat of kleur op voorraad of uitverkocht is en na het bestellen worden de kleren tot aan de huisdeur geleverd.

Trends

Kleur is dé trend van de zomer. Pink, geel, groen en liefst in neon- alles mag. Je moet alleen voorzichtig zijn bij de combinatie van kleuren. Voor het zogenaamde ‘color blocking’ bestaan bijna geen regels, maar let wel dat de kleren en kleuren bij jou en je persoonlijkheid passen. Een tip is twee kledingstukken met warme kleuren, bijvoorbeeld rood, te combineren met schoenen of een accessoire met een complementaire kleur, in dit geval groen of turquoise. Kledingstukken met een print kunnen beter met een effen gekleurd kledingstuk worden gedragen. Probeer gewoon verschillende combinaties uit en kijk wanneer je je op je gemak voelt.
Een andere trend in 2012 zijn prints. Broeken of jassen met een bijna ouderwetse bloemenprint kan en ja hoor, ook de Hawaï-print is terug. Deze eye-catcher kunnen het beste met een simpele broek of rok en shirt worden gedragen. Bijzonder moedige mensen dragen het met een minishorts met een hoge heuphoogte.

Klassiekers

De nieuwste trends in de kast hebben hangen is mooi, maar vergeet niet dat een paar basics altijd handig zijn. Een goed gesneden broek die bij de vorm van je lichaam past, monochrome shirts en een klassieke blazer. Deze kledingstukken kunnen met nieuwe trends worden gecombineerd. Ook met leuke accessoires kunnen outfits opgewaardeerd worden zonder dat je veel geld hoeft uit te geven.

Heb je ooit bij Wenz.nl bestellen?

door schrijfster

Share
Previous Post Next Post

You may also like