Follow:

Logitech Wireless Trackball M570

 photo 2016Logitech1aaaaa_zpsrz15ws3n.jpg
Weten jullie misschien wel een van mijn lovely things of bekend als favoriete product(en)? Dat is een mouse Logitech maar die erg vies hoewel ik hem al gepimpt maar hij ziet er niet uit. Ik heb nieuw en die vandaag aan jullie laten zien want is deze anders dan vorige. Benieuwd? Kijk snel mee

 photo 2016Logitech1a_zpsytqwy649.jpg
Zo ziet de mousse in een doos en geen snoer…yay! Toch heb ik last van lange snoer. Soms is het wel handig maar voor mousse die blijft op de plek zitten, geen lange snoer nodig. Dus dikke pluspunt!

 photo 2016Logitech1aaa_zpsjhtaujih.jpg photo 2016Logitech1aaaa_zpstxwxfcyl.jpg
En wat nog topper is dat de batterij meegeleverd. Oh yeah baby! De batterij duurt volgens Logitech 18 maanden. Dat is best wel lang, alleen heb ik altijd vergeten de knopje uit te zetten 😀 . Als de batterij leeg is, heb je maar een batterij nodig. En door een kleine knop kan je de mousse aan en uit zetten als je hem niet gebruik (vergeet niet Dhini om uit te zetten).

 photo 2016Logitech1aaaaaa_zpsdl0wvbgk.jpg
Met deze draadloos en super handig mousse word ik erg blij van. Ik heb deze mousse gekregen toen ik jarig was. Ik bedankt mijn lieve man voor deze cadeau. Ik ben heel erg blij mee.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like