Follow:

Weekly photo #4 en videoblog

Deze week was Djess ziek en Hij was erg vervelend door niet lekker in zijn vel maar eind van deze week gaat goed met Djess. Super blij wij! Hij wordt weer vrolijk en bla…bla….hoewel Djess niet zo lekker voelde, gingen wij toch even buiten. Het was nodig voor Djess. En Djess vond het wel toch best leuk en hij deed gelukkig lief ook toen wij in de winkel waren.
Op zaterdag was het snowing. Samen met mijn schoonmoeder slee proberen maar Djess vond het nog niet leuk in eentje zitten. Dus ik ging daar zitten dat Djess wilde wel. En toen het sneeuw begon te vallen, vroeg Djess aan oma….wij gaan naar binnen oma. Djess vind helemaal niks in het sneeuw wandelen of spelen.
Dit jaar zijn wij 11 jaar getrouwd op 27 jan. Dit jaar vieren wij niks onze trouwdag. Wij blijven gewoon thuis en buiten wandelen samen met schoonmoeder en schoonvader. Toch gingen richting pa ma`s huis daar hebben wij samen lekker pannenkoeken gegeten. Bedankt pa ma! Thuis heeft Djess weer nog een pannenkoekje gegeten daarna douchen en dan boek voorlezen, knuffelen en nu ligt hij lekker slapen. En mijn lieve man gaat nu bezig met papier uitnodiging voor mijn moeder. Morgen gaan wij naar gemeente en Djess gaat weer morgen naar peuterzaal.

Namens ons wil ik jullie bedanken voor felicitatie. Dank jullie wel! Prettig avond nog!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EfhbHIHQ00c[/youtube]
Week 4
Week 4
Week 4
Week 4Week 4

Share
Previous Post Next Post

You may also like