Follow:

Weleda Amandel producten

Weleda Amandel
In dit artikel ga ik Weleda Amandel lijn voor jullie hierover bloggen. Deze lijn is op basis van zoete amandelolie en pruimenpitolie. Ik testte drie producten. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees je mee

Weleda Amandel Verzachtende Douchecrème €11,90 (200ml)

Weleda AmandelWeleda Amandel
Weleda Amandel Verzachtende Douchecrème zit in een zacht roze kleur tube met een klik dop. De dop is met plastic geseald toen ik hem wilde openmaken. De douchecrème beschermt de huid tegen uitdroging dankzij de met bio-amandelolie verrijkte crèmetextuur. Het schuimt alleen niet zo veel maar het ruikt lekker zoet, niet te overheersend. Mijn huid voelt daarna lekker zacht aan. Daarna smeert ik met bodylotion zoals ik altijd doe.

Weleda Amandel Verzachtende Gezichtsolie €16,99 (50ml)

Weleda Amandel
Weleda Amandel
Naast de ingrediënten staat wat meer informatie op de achterkant van het doosje. Deze ongeparfumeerde gezichtsolie verbetert de barrierefunctie van de huid en houdt haar in balans. Het werkt ook kalmerend en verzachtend. Je kan hem gebruiken als een intensieve, aanvullende verzorging of ’s nachts, als kuurtje, of als serum. Hij is ook te gebruiken als oogmake-up remover als je geen probleem met olie op je ogen.

Weleda Amandel
Weleda Amandel Verzachtende Gezichtsolie zit in zit in een klein blauw plastic flesje met wit draaidop. Wat fijn is dat er een klein holletjes zodat je fijn kan doseren. De olie is licht van textuur en het smeert de olie prettig en niet vettig. Ik gebruik hem vaak ‘s avonds onder mijn nachtcrème. Overdag smeert ik ook onder de dagcrème maar niet elke dag. Als oogmake-upremover vind ik hem ook fijn maar dat doe ik niet iedere dag, ik vind het gedoe om te doen. Eerst de wattenschijfje moet vochtig dan een paar druppels deze gezichtscrème. Het reinigt wel goed je oogmake-up en ook waterproof make-up, geen vet achterlaten.

Weleda Amandel Verzachtende Gezichtscrème Light €15,49 (30ml)

Weleda AmandelWeleda Amandel
Weleda Amandel Verzachtende Gezichtscrème Light zit in een tube. Deze crème herstelt de balans van de huid en versterkt de huid zonder irritatie. Ook bij dit product heeft een licht geur. Deze crème is iets lichter van structuur en het smeert fijn. Je hebt slecht een beetje nodig voor je gehele gezicht. De crème trekt goed in en mijn huid voelt lekker zacht aan. Ik meng meestal de dagcrème met twee druppels gezichtsolie bijvoorbeeld Weleda Amandel Verzachtende Gezichtsolie en ik vind het effect de fijner voor mijn huid.

Weleda Amandel
Een hele fijne Amandel-lijn van Weleda. De verpakking vind ik fijn, prettig en hygienisch. De producten heeft licht luchtje (niet te overheersend) behalve gezichtsolie die is geurloos. Weleda Amandel lijn is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Alle Weleda producten zijn te koop bij onder andere De Tuinen en veel natuurwinkels. Check hier voor verkooppunten bij jou in de buurt.

Hebben jullie ervaring met Weleda Amandel lijn?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring

Share
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Sylvahna.nl

  Ziet er heerlijk verzorgend uit! Ben er benieuwd naar!
  Sylvahna.nl´s last blog post ..Current Netflix Favourites

  30 June 2018 at 09:51
 • Reply Kimberly

  Dat klinkt goed! Weleda is sowieso een fijn merk.
  Kimberly´s last blog post ..Een heerlijk en makkelijk recept voor Sticky Chicken, yummie!

  29 June 2018 at 19:24
 • Reply Lindsey Beljaars

  Ik ben zelf altijd dol op Weleda! Fijne review!
  Lindsey Beljaars´s last blog post ..Gadget Wishlist 2018

  28 June 2018 at 20:39
 • Reply MC Kleuver

  Om met een amandelgeurtje te douchen zeg ik geen nee. Lekkere frisse geur.

  28 June 2018 at 20:16
 • Reply Mieke | mieksmind

  Ik ken weleda van naam maar ik heb nog niet eerder producten gebruikt van dit merk. amandel vind ik wel een fijne geur.
  Mieke | mieksmind´s last blog post ..Badmode 2018 – Mijn nieuwe badpak voor de zomer

  28 June 2018 at 20:03
 • Reply Macblogster.nl

  Ik houd van Weleda. Ze hebben mooie crèmes & oliën. Ik heb ze in mijn visagiekoffer, maar ook gewoon thuis in mijn badkamer.
  Macblogster.nl´s last blog post ..Deze Aloe vera gel van de Action is geweldig voor je gezicht!

  28 June 2018 at 19:26
 • Reply Chaya

  De geur lijkt me echt heerlijk.
  Chaya´s last blog post ..Mijn baby had niet hoeven sterven

  28 June 2018 at 19:06
 • Reply Sofie Katelijne

  Weleda is zo’n fijn merk! Heb er enkele zalige spulletjes van 🙂

  28 June 2018 at 18:35
 • Reply Elisabeth

  Ik gebruik nooit iets van Weleda, maar klinkt als fijne producten!
  Elisabeth´s last blog post ..Tupperware #21: Extra aanbieding week 26 & 27

  28 June 2018 at 16:37
 • Reply Lianne

  Het ziet er mooi uit! Enig idee of het dierproefvrij is?

  28 June 2018 at 10:48
  • Reply Dhini

   Weleda producten zijn met ingrediënten van 100% natuurlijke en het dierproefvrij

   28 June 2018 at 14:13
 • Reply kiki hasselton

  weleda ken ik wel, maar nooit gebruikt. deze producten klinken wel erg fijn

  28 June 2018 at 10:43
 • Reply kiki hasselton

  ik ken het merk wel, maar eigenlijk nooit echt iets van gebruikt. klinkt wel erg fijn

  28 June 2018 at 10:40
 • Reply Jessica - Foodie Feest

  Volgens mij heb ik deze wel eens gebruikt! 🙂 Producten van Weleda zijn sowieso altijd heel prettig.
  Jessica – Foodie Feest´s last blog post ..Ontbijt muffins met spelt, havermout, chia zaadjes en pompoenpitten

  28 June 2018 at 10:28
 • Reply Lipstickencupcakes

  Deze lijkt me heerlijk. Ik vind Welede altijd een fijn merk.

  28 June 2018 at 10:08
 • Reply Coco

  Ik hou van weleda producten! Goeie kwaliteit, zalige geuren!
  Ik gebruik momenteel savonds voor mezelf massage oli om mezelf
  te ontspannen en gemakkelijker rustig in slaap te vallen.
  Een handmassage of even mijn ‘slapen’ aan mijn hoofd insmeren
  en ik ben terug rustig na een stress dag.
  Coco´s last blog post ..Teveel, vrienden.

  27 June 2018 at 23:14
 • Reply nicole

  Nee, maar ik ken wel het merk en heb daar altijd een positief gevoel bij. De prijs vind ik wel wat hoog.
  nicole´s last blog post ..Gratis bloemen versturen bij Greetz!

  27 June 2018 at 09:17
 • Reply bychristiana

  Mijn favoriete lijn van het merk Weleda. Wat interessant dat je die olie als make-up remover kan gebruiken. Ik ben benieuwd of dat prettig werkt.
  bychristiana´s last blog post ..Review Paula’s choice Resist daily smoothing treatment

  27 June 2018 at 08:10
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge