Follow:

Weleda Amandel producten

Weleda Amandel
In dit artikel ga ik Weleda Amandel lijn voor jullie hierover bloggen. Deze lijn is op basis van zoete amandelolie en pruimenpitolie. Ik testte drie producten. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees je mee

Weleda Amandel Verzachtende Douchecrème €11,90 (200ml)

Weleda AmandelWeleda Amandel
Weleda Amandel Verzachtende Douchecrème zit in een zacht roze kleur tube met een klik dop. De dop is met plastic geseald toen ik hem wilde openmaken. De douchecrème beschermt de huid tegen uitdroging dankzij de met bio-amandelolie verrijkte crèmetextuur. Het schuimt alleen niet zo veel maar het ruikt lekker zoet, niet te overheersend. Mijn huid voelt daarna lekker zacht aan. Daarna smeert ik met bodylotion zoals ik altijd doe.

Weleda Amandel Verzachtende Gezichtsolie €16,99 (50ml)

Weleda Amandel
Weleda Amandel
Naast de ingrediënten staat wat meer informatie op de achterkant van het doosje. Deze ongeparfumeerde gezichtsolie verbetert de barrierefunctie van de huid en houdt haar in balans. Het werkt ook kalmerend en verzachtend. Je kan hem gebruiken als een intensieve, aanvullende verzorging of ’s nachts, als kuurtje, of als serum. Hij is ook te gebruiken als oogmake-up remover als je geen probleem met olie op je ogen.

Weleda Amandel
Weleda Amandel Verzachtende Gezichtsolie zit in zit in een klein blauw plastic flesje met wit draaidop. Wat fijn is dat er een klein holletjes zodat je fijn kan doseren. De olie is licht van textuur en het smeert de olie prettig en niet vettig. Ik gebruik hem vaak ‘s avonds onder mijn nachtcrème. Overdag smeert ik ook onder de dagcrème maar niet elke dag. Als oogmake-upremover vind ik hem ook fijn maar dat doe ik niet iedere dag, ik vind het gedoe om te doen. Eerst de wattenschijfje moet vochtig dan een paar druppels deze gezichtscrème. Het reinigt wel goed je oogmake-up en ook waterproof make-up, geen vet achterlaten.

Weleda Amandel Verzachtende Gezichtscrème Light €15,49 (30ml)

Weleda AmandelWeleda Amandel
Weleda Amandel Verzachtende Gezichtscrème Light zit in een tube. Deze crème herstelt de balans van de huid en versterkt de huid zonder irritatie. Ook bij dit product heeft een licht geur. Deze crème is iets lichter van structuur en het smeert fijn. Je hebt slecht een beetje nodig voor je gehele gezicht. De crème trekt goed in en mijn huid voelt lekker zacht aan. Ik meng meestal de dagcrème met twee druppels gezichtsolie bijvoorbeeld Weleda Amandel Verzachtende Gezichtsolie en ik vind het effect de fijner voor mijn huid.

Weleda Amandel
Een hele fijne Amandel-lijn van Weleda. De verpakking vind ik fijn, prettig en hygienisch. De producten heeft licht luchtje (niet te overheersend) behalve gezichtsolie die is geurloos. Weleda Amandel lijn is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Alle Weleda producten zijn te koop bij onder andere De Tuinen en veel natuurwinkels. Check hier voor verkooppunten bij jou in de buurt.

Hebben jullie ervaring met Weleda Amandel lijn?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring

Share
Previous Post Next Post

You may also like