Follow:

OLIV’ BIO biologische huidverzorging

Oliv' BIO
Het is altijd superleuk om onbekende merk kennis te maken. Een tijdje geleden testte ik aantal biologische huidverzorging Oliv’BIO producten. Het merk Oliv’BIO kende ik nog niet. Ik ontving drie OLIV’ BIO producten “Anti Ageing Eye Contour Gel”, “Moisturizing Face Care” en “Ultra Smooth Face Care”. Vandaag laat ik jullie vertellen wat ik ervan vond. Lees je mee

Oliv' BIO
Oliv' BIO
OLIV’ BIO Anti Ageing Eye Contour Gel zit in een leuk doosje. Dit product is een oogcontouren gel op basis van biologische olijfolie om fijne lijntjes en rimpeltjes zichtbaar te verminderen. Dit product bevat aloe vera (kalmerend en hydraterend), Macademia en avocado (voedende werking), Olijfolie en groene thee (anti-oxydant en beschermen tegen huidveroudering) en Edelweiss (kalmerend en anti-ageing). Met pompsysteem kan je de oog crème makkelijk doseren. Dit product vind ik erg prettig om zowel in de ochtend als in de avond te gebruiken. Het voelt prettig en de crème heeft een luchtige formule daardoor snel op huid genomen. Het voelt dat mijn huid rondom mijn ogen wat glad is. Ik verwacht echt niet zo veel van een ooggel/oogcrème want het is altijd lastig te bepalen of het echt werkt. Maar ik gebruik hem dagelijks om de huid goed verzorgd en gehydrateerd te houden.

Oliv' BIO
OLIV’ BIO Moisturizing Face Care zit in een glas potje en dit is een handig travelsize formaat. In dit product bevat effectieve ingredienten : Jojoba, Olijfolie, Sheaboter, Groene, Algen en Komkommer. De crème is vrij dun daardoor trekt de crème snel in. Het smeert gemakkelijk. S`ochtend en in de avond breng ik deze gel elke dag. Mijn huid voelt lekker zacht aan. Dit product is geschikt voor de 20+ huid en voor alle huidtype.

Oliv' BIOOliv' BIO
OLIV’ BIO Ultra Smooth Face Care zit in een plastic flesje met een handig pompsysteem. De product bevat effectieve ingredienten o.a. Sheaboter, Kamille, Zonnebloemolie, jojoba, zoete amandelolie, Acacia en biologische olijfolie. De creme is niet te vloeibaar en ook niet te dik. Het smeert gemakkelijk en trekt de crème gewoon snel in. Mijn huid voelt stevig maar lekker zacht en gehydrateerd.

Oliv' BIO
OLIV’ BIO producten zitten er in een erg leuke doosje met leuke illustratie. Het ziet er trendy en leuk uit. Ik vind OLIV’ BIO producten erg fijn en prettig voor mijn huid. Mijn huid voelt heerlijk zacht, soepeler en gehydrateerd. De producten ruiken lekker naar aards, niet te overheersen. OLIV’ BIO producten kan je op de webshop van Solobiomooi kopen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via
Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like