Follow:

OLIV’ BIO biologische huidverzorging

Oliv' BIO
Het is altijd superleuk om onbekende merk kennis te maken. Een tijdje geleden testte ik aantal biologische huidverzorging Oliv’BIO producten. Het merk Oliv’BIO kende ik nog niet. Ik ontving drie OLIV’ BIO producten “Anti Ageing Eye Contour Gel”, “Moisturizing Face Care” en “Ultra Smooth Face Care”. Vandaag laat ik jullie vertellen wat ik ervan vond. Lees je mee

Oliv' BIO
Oliv' BIO
OLIV’ BIO Anti Ageing Eye Contour Gel zit in een leuk doosje. Dit product is een oogcontouren gel op basis van biologische olijfolie om fijne lijntjes en rimpeltjes zichtbaar te verminderen. Dit product bevat aloe vera (kalmerend en hydraterend), Macademia en avocado (voedende werking), Olijfolie en groene thee (anti-oxydant en beschermen tegen huidveroudering) en Edelweiss (kalmerend en anti-ageing). Met pompsysteem kan je de oog crème makkelijk doseren. Dit product vind ik erg prettig om zowel in de ochtend als in de avond te gebruiken. Het voelt prettig en de crème heeft een luchtige formule daardoor snel op huid genomen. Het voelt dat mijn huid rondom mijn ogen wat glad is. Ik verwacht echt niet zo veel van een ooggel/oogcrème want het is altijd lastig te bepalen of het echt werkt. Maar ik gebruik hem dagelijks om de huid goed verzorgd en gehydrateerd te houden.

Oliv' BIO
OLIV’ BIO Moisturizing Face Care zit in een glas potje en dit is een handig travelsize formaat. In dit product bevat effectieve ingredienten : Jojoba, Olijfolie, Sheaboter, Groene, Algen en Komkommer. De crème is vrij dun daardoor trekt de crème snel in. Het smeert gemakkelijk. S`ochtend en in de avond breng ik deze gel elke dag. Mijn huid voelt lekker zacht aan. Dit product is geschikt voor de 20+ huid en voor alle huidtype.

Oliv' BIOOliv' BIO
OLIV’ BIO Ultra Smooth Face Care zit in een plastic flesje met een handig pompsysteem. De product bevat effectieve ingredienten o.a. Sheaboter, Kamille, Zonnebloemolie, jojoba, zoete amandelolie, Acacia en biologische olijfolie. De creme is niet te vloeibaar en ook niet te dik. Het smeert gemakkelijk en trekt de crème gewoon snel in. Mijn huid voelt stevig maar lekker zacht en gehydrateerd.

Oliv' BIO
OLIV’ BIO producten zitten er in een erg leuke doosje met leuke illustratie. Het ziet er trendy en leuk uit. Ik vind OLIV’ BIO producten erg fijn en prettig voor mijn huid. Mijn huid voelt heerlijk zacht, soepeler en gehydrateerd. De producten ruiken lekker naar aards, niet te overheersen. OLIV’ BIO producten kan je op de webshop van Solobiomooi kopen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via
Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply simone

  mooie verpakking ook!

  27 September 2017 at 08:54
 • Reply Boris Barish

  Ben groot voorstander van biologische producten dus fijn om te zien dat er ook in de huidverzorging steeds meer op de markt is. Leuk stuk!
  Boris Barish´s last blog post ..20 – Interventie

  27 September 2017 at 07:02
 • Reply Deb

  Dit lijken me ook hele fijne producten van Oliv’. Ze zien er gewoon ook leuk uit. Ik heb kennisgemaakt met hun bodylotion en handcreme en wil er zeker meer van uitproberen.
  Deb´s last blog post ..Essie herfst collectie 2017

  26 September 2017 at 21:58
 • Reply Herchapter

  wat een leuke post zeg, ik verzorg me huid noot met biologische-huidverzorging. De verpakking is echt perfect.

  26 September 2017 at 19:56
 • Reply bychristiana

  Leuk om jouw review van de producten van Oliv bio te lezen Dhini! Ik vind zelf de oogcreme van het merk erg fijn.
  bychristiana´s last blog post ..Pijnbestrijding bij zenuwpijn

  26 September 2017 at 19:24
 • Reply Chantoile

  Zelf ben ik een groot voorstander van biologische producten. Heeft t ook een biologisch keurmerk?
  Chantoile´s last blog post ..4x Blazers Blazers Blazers Blazers

  26 September 2017 at 19:20
 • Reply Joyce

  Wow dit klinkt als een tof merk. Benieuwd of hun producten vegan zijn 😀
  Joyce´s last blog post ..Q&A

  26 September 2017 at 16:52
 • Reply MC Kleuver

  Het is altijd superleuk om onbekende merk kennis te maken. Ik vraag me af of het onbekende merk nu kennis maakt of dat jij kennis maakt met het onbekende merk. Haha. Fijn dat je huid zacht en stevig voelt. Dat lijkt mij erg fijn.

  26 September 2017 at 11:55
 • Reply Felice

  ik heb ooit uit Frankrijk een creme meegenomen die van olijfolie gemaakt was, erg lekker voor mijn handen, deze lijkt me wat luxer

  26 September 2017 at 11:26
 • Reply Corine

  Ik ken dit merk, net als mijn voorgangers hier, ook niet maar het het klinkt qua ingrediënten wel goed. En dat het goed voelt is nog belangrijker natuurlijk. 🙂
  Corine´s last blog post ..We stellen aan u voor, de nieuwe bloggers van Tutta Bella Italia: Helmut & Bert

  26 September 2017 at 10:15
 • Reply Yolanda

  Ik ken het merk niet, maar als ik het in de winkel zou tegenkomen zou ik het misschien wel kopen, alleen al om de leuke trendy verpakkingen!
  Yolanda´s last blog post ..Hoe maak je een Bento lunch box

  26 September 2017 at 10:11
 • Reply Dyonne Bakker

  Wat een leuke verpakkingen. Ik ken het merk nog helemaal niet!

  26 September 2017 at 09:38
 • Reply Sarah

  leuke post had nooit eerder van deze merk gehoord maar is zeker wel om uit te proberen

  26 September 2017 at 09:30
 • Reply Tania

  Dit merk kende ik nog niet. De verpakkingen zien er alvast heel leuk uit
  Tania´s last blog post ..Samples | Update #8

  26 September 2017 at 08:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge