Follow:

Weleda voetbalsem

 photo 2016WeledaVoetbalsem1a_zpsnwr6kyw5.jpg
Het is tijd om mijn voeten aandacht te geven. Iedere seizoen vraag mijn voeten extra verzorgen. Ik testte voor jullie voetbalsem van het merk Weleda.

 photo 2016WeledaVoetbalsem1aa_zpsivmk8mj6.jpg
De ingrediënten * van natuurlijke essential oils. Volgens Weleda helpt deze balsem bij vermoeide of transpirerende voeten, eeltvorming en blaren.

 photo 2016WeledaVoetbalsem1aaa_zpstsnpu4ly.jpg
Wanneer je uit de tube knijpt, heb je een lichte balsem waar je royaal mag smeren. Van mij persoonlijk mag de substantie iets dikke balsem zijn. Op droog en ook op mijn vochtige huid breng ik hem aan. Hij trekt binnen seconden in en geen vet achterlaat. De voetbalsem geeft mijn voeten zacht en soepel, toch soms heb ik hem nodig opnieuw aan te brengen, vooral nu draag ik nog geen sokjes aan. Ik merk het wel dat mijn voeten graag weer balsem/crème gesmeerd worden. De blaren en eelt heb ik gelukkig geen last van. De subtiele geur ruikt heerlijk fris.

 photo 2016WeledaVoetbalsem1aaaa_zpse6oh8qxk.jpg
Weleda voetbalsem breng je twee keer per dag aan in de morgen en in avond. Voordat ik op bed lig, smeer ik hem en de volgende dag voel mijn voeten heerlijk zacht aan. Deze voetbalsem kost €10,49 (75ml.). Welede producten verkrijgbaar bij de drogisterijen of Online

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like