Follow:

Fashion : Kinderfietstas dubbele tas

Djess en kinderfietstas
Vorige week donderdag kwam o-ma o-pa bij ons langs want ze hebben een leuke verrassing voor hem. Djess wist van niks natuurlijk dat er een verrassing voor hem. Wij wisten wel, alleen wisten wij ook niet wat voor verrassing was dat! Nog een verrassing voor ons allemaal 😀

Djess en kinderfietstas
Detials
– Dubbele Kindertas Groot
– Afmeting : 29x26x11 cm (2X)
– Voor kinderfiets van 24cm inch en groter
– Veilig met reflectorstrips

Toen Djess verrassing uit de tas uitpakte, kwam tevoorschijn een kinderfietstas. Oh…wat leuk en handig voor op Djess`s fiets. Als jullie mij instagram volg, zien jullie vast wel dat Djess een groot fietstas op zijn fiets. Die tas was van papa (Opa`s tas was dat). O-pa vindt het leuk als Djess een kinderfietstas op zijn fiets hangen, vandaar dit verrassing. Wat lief hè van opa…Djess`s enige opa. Want andere opa (mijn vader dus) is hij niet meer. Dank U wel opa en ook oma natuurlijk. Djess is heel erg blij mee.

Djess en kinderfietstasDjess en kinderfietstasDjess en kinderfietstasDjess en kinderfietstas
Deze kinderfietstas van merk FastRider. Dat is een bekende merk voor mij toen ik de logo op kinderfietstas las. Want mijn fietstas ook van dit merk.

Er zitten zes die op de fiets erin doen zodat de tas in de vorm goed te zien maar je kunt ook zonder dat ding. Djess heeft nu eigen fietstas dankzij oma opa. Dank U wel.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like