Follow:

Wie, waar enzo…

Ik zei toen tegen myn lieve man als Ik een site heb. Ik wil myn verhaaltjes van toen en nu vertellen :compy: Het verhaal over Dhini’s eigen leven. Ik herinner mij nog toen Ik nog jong was wat Ik in land en hier heb meegemaakt en dus Ik wil in my blog schrijven. De dingen die Ik heb meegemaakt zoals bijv. hoe oudewet myn vader, streng maar goed bedoel, hoe hard myn ouders gewerkt hebben, hoe gemeen myn oude zus en andere mensen die aardig tegen mij en die niet aardig. Sommige namen staan met voorletter of afkortingen van hun namen, maar het is zeker niet bedoeld om iemand op zijn plek te zetten :no: .

Dit is gewoon my eigen verhaal, Ik hoop dat jullie myn lieve bezoekers niet verkeerd begrijpen want dit is niet autobiografie. Als autobiografie is meestal voor mensen die succes in hun leven of beroemd geworden. En Ik niet, niet succes in carrier, geen talent hebben maar Ik heb lieve mensen om mij heen.

Ik ga niet elke dag over my eigen verhaatjes schrijven :compy: . Een keer peer week ofzo maar het kan twee keer in een week. Maar Ik denk een keer per week is genoeg.

Ik hoop dat jullie leuk zouden vinden als niet dan ga Ik gewoon verder met my ideen 😉 Het maakt niet uit voor mij. Er zal iemand lezen :read: of niet. No problemo… he!

Fijne avond allemal. Ik ga vroeg naar bed want morgen moet vroeg werken!

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like