Follow:

Familie : stap 8 “Best balen”

Na lang wachten en zorg over het bestelling tiket op Bmair.nl is eindelijk vandaag te horen (via mail) maar best balen dat ze kunnen niet vliegen van Yogyakarta naar Jakarta. Hier wij moeten dus zelf tiket regelen. In hun site staat wel special tiket voor familie te regelen maar jammer…super balen zeg.

Goed…Ik ga morgen mijn oude zus bellen/skypen om tiket van Yogyakarta naar Jakarta te kopen. Alleen weet ik niet of de koper kan gelijk in Yogyakarta inchecken?! En ik weet het ook niet hoe straks mijn moeder in Jakarta. Natuurlijk kan mijn moeder daar naar balie informatie vragen en hopelijk kunnen ze/mensen in airport mijn moeder helpen. Ik weet het hoe mijn people zijn?! Ik wil niet slecht praten over people van mijn land maar hier heb ik zelf ervaring. Ik zorg het dat. Maar mijn moeder heel goed kan vragen en durft ze het wel.
Untitled

Untitled
Wat super fijn van mbair.nl is de prijs aantrekkelijk alleen reageren ze zo traag. Ik ga niet klagen als maar mijn moeder veilig hier aankomen. Toch zorg ik het wel hoe allemaal moet gebeuren, jammer dat geen rechtstreek vanaf Yogyakarta – Amsterdan maar ik geloof dat ouderen en die met kinderen meestal geholpen door stewardess.

Voordat ik mijn oude zus bel, moet ik natuurlijk weet het wanneer gaat mijn moeder terug vliegen! Ik ga dalijk opschrijven dan kan morgen mijn oud zus skypen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like