Follow:

Win Lalaloopsy Super Silly party Jewel – Mittens Fluff ‘N’ Stuff

 photo 2015LalaloopsyWin_zpshe4pap6f.jpg
Lalaloopsy meiden zijn jarig. Ze zijn 5 jaar geworden en natuurlijk moet gevierd worden. Om dit te vieren zijn de poppen van top tot teen gehuld in feestelijke kleding. De Lalaloopsy Mini’s en het Lalaloopsy Verrassingspotje zijn ook van de partij. Voor iedereen die nog niet met de meiden bekend is, is dit najaar dé periode om tijdens de Lalaloopsy Super Silly Party kennis met ze te maken. Heel erg leuk om mee te spellen voor meisjes.

Over Lalaloopsy Super Silly Party
De Lalaloopsy meiden waren ooit lappenpoppen, welke magisch tot leven kwamen nadat het laatste steekje was voltooid. Elke pop heeft een eigen persoonlijkheid die gebaseerd is op het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Voor de Super Silly Party hebben de originele poppen nieuwe kapsels en outfits gekregen. Het belooft het leukste feest van het jaar te worden! Als extraatje nemen ze ook nog een kleine verrassing voor je mee…

Productspecificaties :
Producttype : Mode Pop
Geluid en woorden : Geen
Materiaal : Kunstof, niet wasbaar
leeftijd : 4 – 10 jaar
In de doos : bedelarmband en schattig beertje
 photo 2015LalaloopsyWin1_zps7i1ihvhc.jpg
Er zijn maar liefs vier Lalaloopsy Super Silly party Jewel varianten. Een van Lalaloopsy meiden is Lalaloopsy Super Silly party Jewel – Mittens Fluff ‘N’ Stuff. Lalaloopsy Mittens Fluff ‘N’ Stuff heeft een eskimosjaal en nieuwe jurk aan met een sprankelend kapsel, speciaal voor de Super Silly Part. Ze is dol op warme chocolademelk. Ze heeft een speciale bedelarmband in sneeuw vormpje en ook een schattig beertje van karton als huisdiertje. Alleen jammer dat de beertje is gewoon van papier/karton. Haar hoofd is wel zwaarder dan haar lichaam. Dus moet je wel haar goed vasthouden. Als je haar laat zitten dan zorg achter haar er lening. Haar handen en voetjes kan je laten bewegen. Wat leuk is dat je haar kleren aan en uit doet. Als je mama creatief ben, kunt je samen met jou mama haar andere kleren zelf maken. Hoe leuk is dat!

Deze Lalaloopsy Super Silly party Jewel is limited edition. Het kost € 24,99 per stuk o.a. te koop bij Bol.com

Het is bijna Sinterklaas of Kerstdagen. Zoek je nog leuke cadeau voor je dochter of nichtje. Nu is kans om haar te winnen want ik mag een Lalaloopsy Super Silly party Jewel – Mittens Fluff ‘N’ Stuff weggeven aan een van mijn bezoekers.

Win : Lalaloopsy Super Silly party Jewel – Mittens Fluff ‘N’ Stuff

– laat in de comment in deze artikel achter dat je mee doet.
– volg en like dit winactie in bloglovin

Extra kans
Like it facebook dhini.nl

De winactie loopt tot 12 november en de winnaar krijg persoonlijk bericht per mail. Succes!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf en bevat affiliatie links. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like