Follow:

Webshop : Fotocanvas bij Pixum.nl

Pixum NL
Al lang wil ik foto`s op canvas hebben. Afgelopen week besteld ik bij Pixum.nl fotocanvas en gisteren heb ik mijn foto op canvas ontvangen. En mijn nieuwsgierige ventje wilde graag zien (kijk op de foto en Djess zei..hei..pappa, mamma en Dj). Maar wie is Pixum?

Pixum is een populaire online fotoservice. Elf jaar geleden opgericht in Duitsland, zijn wij inmiddels actief in heel Europa. Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod van fotoproducten. Van de traditionele foto-afdrukken tot enorme XXL-posters en van fotoboeken tot canvasfoto’s. Zie ook www.pixum.nl.


Natuurlijk graag wil ik eigen fotografie kunst op canvas laten afdrukken maar er zijn zo veel keuzen. Super duper moeilijk om uit te kiezen. De ene kant wil ik de nieuwste foto van Djess maar de andere kant wil ik wij drieën. Want ik heb niet zo veel foto`s met drieën samen. En als dank aan mijn schoonmoeder wil ik toch haar fotografiekunst op canvas laten afdrukken. En deze foto geworden.
Pixum NL
Pixum NL
De maat van mijn foto canvas is 40x40cm, het kost €29,99 plus Bewerkingskosten €0,99 Verzendkosten €2,99. Op donderdag 12 april bestelde ik en gisteren op 20 april ontving ik. Via mail werd ik goed op de hoogte gehouden over mij bestelling. Het is netjes in een pakketpost afgeleverd. Er zat ook een setje met houten spanners en een instructie erbij.

Ik vind het erg leuk en mooi geworden. Ik heb geen spijt dat deze foto op canvas laat afdrukken. Ik word blij van als deze foto zien. De canvas zelf lijkt mij linnenachtig maar het is zacht en stevig genoeg. Ik ben heel erg tevreden en nu zoek plekje ergens in onze huis.

Je kan pixum via Twitter, Facebook, Hyves volgen. Betaalmogelijkheden bij pixum.nl : Acceptgiro, iDeal, CreditCard.

Share
Previous Post Next Post

You may also like