Follow:

Win : Totum Glamz – Tassel Creation

2020-Totum-Tassel-Creation1a Vandaag laat ik jullie crea bea zien hoe je tassel kan maken. Leuk om samen met je dochters of nichtjes/neefjes. Wat nog leuk is, kan je deze Totum Glamz Tassel Creation winnen. Kijk je mee
2020-Totum-Tassel-Creation1aa De inhoud zoals je ziet alles compleet om tassel te maken en ook pompom te maken. Van mij mag de inhoud toch iets meer zodat kan meer tassel of pompoms creëren. 2020-Totum-Tassel-Creation1aaaa De instructie boekje erbij is erg handig, maar je kan ook eigen creatie creëren. 2020-Totum-Tassel-Creation1aaa Ik heb deze tassel gemaakt zoals het boek maar toch iets anders. Hier heb ik maar 3 bedels gebruik maar toch het ziet er al leuk uit. Je kunt de tassel in je tas hangen of sleutelbos.

WIN

2020-Totum-Tassel-Creation1ab Win Totum Glamz – Tassel Creation.
Wat moet je doen
– Volg en Like dhininl op Instagram
– Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres)
– Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.


Extra kans maken? – Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #dhininl

br> Deze actie loopt tot 22jan2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht per mail (zorg dus voor een geldig e-mailadres) en binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren, anders kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Voor meer informatie over jouw privacy en winactie voorwaarde kun je een kijkje nemen in privacyverklaring.
Let op : deze winactie geldt alleen voor de inwoners van Nederland. Winnaars worden getrokken door middel van random loting.

Niet gewonnen, kan je deze Totum Glamz – Tassel Creation in de winkels of online kopen.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply rachel

  dit soort dingen vind ik altijd het leukste!! iets waar jezelf iet mee kan maken 😀

  27 January 2020 at 12:01
 • Reply Kiki Hasselton

  ik vind dit soort creatieve dingen altijd leuk om cadeau te doen aan mijn nichtjes. en zij zijn er ook altijd erg blij mee

  26 January 2020 at 18:07
 • Reply Simone

  Wat grappig dat je hiermee zelf een tassel kunt maken. Lekker creatief!
  Simone´s last blog post ..Pretparken in Europa: Mijn favorieten!

  20 January 2020 at 13:52
 • Reply Eemy

  Super leuk! Ik doe graag mee! Hele vrolijke kleurtjes zijn het leukste!

  16 January 2020 at 19:48
 • Reply nicole orriens

  Wat leuk zeg! Daar kun je mooie dingen mee maken. Handig ook voor sleutelhangers en zo.

  16 January 2020 at 19:32
 • Reply Mieke | Miek's Mind

  Ik ben hier te oud voor en ik heb geen kinderen die ik hier evt mee blij kan maken. Ik sla deze over

  16 January 2020 at 12:17
 • Reply Marian b

  Mijn nichtje houdt hier wel van. Lekker creatief bezig zijn. Ik doe graag voor haar mee.

  16 January 2020 at 11:24
 • Reply Gea

  Wat een leuk setje! Echt leuk dat je er zo iets leuks van kan maken. Ik doe zelf niet mee, maar weet zeker dat iemand hier heel blij van word

  16 January 2020 at 09:39
 • Reply Soofblogt.nl

  Wat een leuk setje! Ik denk dat je iemand anders er blijer mee kan maken, maar vind het wel een erg leuke winactie!

  16 January 2020 at 01:40
 • Reply Jasmina

  Wat grappig zeg die tas hangers, erg leuk om te maken.

  16 January 2020 at 01:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge