Follow:

WINactie Totum Charm Factory

2019-Totum-Sweet-Charm-Factory12a Vanaf jong ben ik dol op knutselen. Ik ben zoet als ik bezig zijn met wat leuks te maken. Zijn jullie kinderen dol op knutselen? Ik heb goed nieuws voor jullie. Een van jullie kan deze superleuk DIY winnen. Hoe? Lees gauw verder

2019-Totum-Sweet-Charm-Factory12aa Totum Charm Factory heeft een superleuk en luxe bewaarkoffer. In het koffer zitten er alle wat je nodig om cute sieraden te maken. De inhoud in de koffer : 2 kettinkjes, 8 oorbellen, 2 sleutelhangers, 4 viltstiften, ,fine liner, gebruikaanwezingen en inclusief siliconen hartvormige mal voor meer dan 40 designs. Met foamdough maak je cute kawaii style sieraden van donutvormige tot unicorn. De droogtijd staat er op de instructie boekje. Wat ik fijn is dat het hoeft niet in de oven te bakken. En je kan ze met viltstiften beschilderen en versieren. Superleuk om samen met je kinderen/nichtjes/neeftjes te maken. Het koffertje is erg handig en je kunt hem voor andere dingen gebruiken. Totum Charm Factory is erg leuk als cadeautje te geven en te krijgen. DIY Factory serie van Totum bevat 5 varianten. Deze Totum Sweet Charm Factory is voor kinderen vanaf 5 jaar, prijs € 12,99). Te koop in de winkel en online 2019-Totum-Sweet-Charm-Factory12aaa

WINACTIE

2019-Totum-Sweet-Charm-Factory12aaaa Met deze Totum Sweet charm factory maak je de leukste sieraden en trendy accessoires. Van Totum mag ik een Totum Charm Factory weggeven.
Wat moet je doen
– Like dhininl op Instagram
– Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres)
– Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Extra kans maken?
– Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #dhininl
br> Deze actie loopt tot 11dec2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht per mail (zorg dus voor een geldig e-mailadres) en binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren, anders kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Voor meer informatie over jouw privacy en winactie voorwaarde kun je een kijkje nemen in privacyverklaring.
Let op : deze winactie geldt alleen voor de inwoners van Nederland. Winnaars worden getrokken door middel van random loting.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Caroline

  Wat een super leuke winactie voor DIY lovers!

  06 December 2019 at 13:34
 • Reply Cynthia

  Ik vind het er superleuk uit zien, maar mijn dochter is hier nog echt te jong voor. Dus ik gun het aan een ander die er meteen iemand blij mee kan maken!
  Cynthia´s last blog post ..Recept: ‘Luie’ Spekkoek Cake

  05 December 2019 at 21:08
 • Reply marlies mols

  voor een creabea kleindochter helemaal te gek

  05 December 2019 at 18:05
 • Reply Monique

  Super leuke winactie. Hier ga je zeker iemand blij mee maken.

  05 December 2019 at 16:54
 • Reply rachel

  wat een super leuke winactie weer 😀 ik sla even over want hier zijn ze er te groot voor inmiddels
  rachel´s last blog post ..Amsterdam in m’n eentje, hoe is dat verlopen?

  05 December 2019 at 10:32
 • Reply Alexandra

  Leuke actie, maar ben ik een beetje te oud voor. Gun ik aan een jonger iemand. Veels te leuk.

  05 December 2019 at 10:12
 • Reply Sherry

  Wat een leuke winactie. Ik weet wel iemand die dit leuk gaat vinden. Ik stuur deze link door.

  04 December 2019 at 23:17
 • Reply Jolijn

  Leuke actie! Ik maak graag kans (:

  04 December 2019 at 22:21
 • Reply Marian B

  Dit is leuk voor mijn nichtje. Ze houdt van sieraden en knutselen een mooie combinatie lijkt me!

  04 December 2019 at 21:10
 • Reply Georgina Lifestyle

  Oooowww, wat een superleuke winactie! Lijkt mij leuk om te winnen om gezellig met mijn nichtje samen te knutselen.

  04 December 2019 at 21:06
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge