Follow:

Wobs – altijd warm handen op de fiets & Winactie

2021-Wobs11a

Hoi..hoi…! Niet alleen snel en lang donker buiten maar ook langzamer wordt koud en kouder. Brrrr! Het is niet echt fijn vooral als je met de fiets moet gaan. Echt niet fijn koude handen op de fiets. Ik vind zelf niet fijn vooral omdat ik ook nog altijd koude handen heb. Om mijn handen warm te houden op de fiets, draag ik graag handschoenen maar soms is niet zo handig die handschoenen. Gelukkig is er WOBS – warm on bikes en wat nog leuk is kortingscode voor jullie en ook twee van jullie een WOBS kan winnen, twee winnaars dus. Lees je maar verder2021-Wobs11aaaa Een paar jaar terug heb ik een setje warm on bikes in zwarte kleur en als het winterseizoen komt, gebruik ik ze zeker. Heel erg fijn vooral als je overal naartoe met de fiets moet. Echt geweldig voor in de wintertijd.
2021-Wobs11aa In de verpakking zit er een instructie papier bij. WOBS is comfortabel en gemaakt van 10 gerecyclede plastic flessen. Aan de binnenkant is heerlijk zachte furry voering om je handen warm te houden. Het materiaal is volledig waterafstotend en geeft reflecterende biezen voor betere zichtbaarheid. Met tiewraps kan je de WOBS aan je stuur bevestigen. Er zijn meer designs beschikbaar. Ik heb al in zwarte kleur en Djess mocht zelf uitkiezen en hij heeft met sterren gekozen. Hij wordt groet en zijn fiets ook groot nu dan met deze WOBS kan hij zijn handen warm houden. Hij is erg blij mee. Dankzij WOBS heb je geen zorgen te maken met koude handen tijdens fietsen. En ook fijn dat Bike Pogies kunnen koud gewassen worden in de machine.Er zijn twee varianten Wobs Bike Pogies : voor fietsen met of zonder handrem. Ik zie het op de WOBS webshop dat je een tekst borduren op de nieuwe fietswanten van Wobs? Superleuk! De prijs voor het borduren is €10 per hand. En de geborduurde letters ieder jaar moet ingespoten worden met een waterafstotende spray.

Het is bijna feestdagen en dit is echt superleuk idee voor als cadeautje Sinterklaas of Kerstcadeau. En nu naar de winactie 2021-Wobs11aaa

WIN Warm on bikes

Voor de lezers mag ik twee lezers blij maken met deze super geweldig en mooie fietswanten van Wobs weggeven. Wat moet je doen?
– Laat een reactie hieronder “ik doe mee” en laat mij weten welke Wobs kies je?
– Volg mij sociaal media instagram @dhininl , youtube

De winactie geldig tot 30 november
Niet treurig als je niet wint, kan je deze kortingscode Dhini gebruiken, krijg je 10%, geldig tot 15 december

winnaar ontvangt persoonlijk bericht per mail (zorg dus voor een geldig e-mailadres) en binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren, anders kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Voor meer informatie over jouw privacy en winactie voorwaarde kun je een kijkje nemen in privacyverklaring. Let op : deze winactie geldt alleen voor de inwoners van Nederland. Winnaars worden getrokken door middel van random loting.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like