Follow:

Woensdag wishlist : Foods

Dear bloggie, Zoals je weet dat ik niet zo snel dik hoewel ik veel eet. Hartstikke leuk natuurlijk want ik kan eten zo veel wat ik kan/wil 😀 :yum: Na bevalling bijna 2 jaar geleden, is mijn gezicht bijna terug naar toen nog niet zwanger. Wel toch lastig als kleding kopen/zoeken. Ik dacht dat ik maat XS nog maar blijkbaar past niet zo meer (dat hangt van het kledingmerken). Soms maat XS is ook goed nog bij mijn lichaam. Het moeilijkste is de jeans. Maar goed vandaag ga ik neit over kleding maar over eten. Ja…bloggie..ik heb zo veel wensen, niet alleen dure dingen maar ook gerechten.


Oesters Al laaaaaaaaaang wil ik echt echt oesters proeven. Als op TV ziet…hmmm lekker zei de mensen. Dit maakt mij erg nieuwsgierig van. Helaas komt het tot nu toe nog niet uit.
Sate kambing/lamb vlees Heerlijk met warm rijs, ketjap sambal + rode ui + verse chili
Sea Foods Allerlei sea foods. Ik ben gek op sea food. Deze foto heb ik toen in Kreta (jaren geleden) op vakantie was. Ohhh ik mis het. Heerlijk gegrilld sea foods.
Padang gerechten Toen ik in Yogya woonde en als salaris binnen, rende ik meestal naar waroeng padang Andalas in Parangtritis straat Yogyakarta. Niet daar eten maar thuis eten want meestal kreeg meer dus ik kon voor later bewaren voordat naar werk ging. Heerlijk pittige gerechten.
Salad Ik ben gek op verse groenten. Salad is een van mijn favoriete foods. Lekker vers en wat ik leuk vind dat ik geluidje hoor. Als je verse groenten eten, kan je geluidjes horen omdat het verse is. kraukk..krauk…heerlijk!

brons images : gegooled, foto Salad en Seafood zelf gemaakt
Heb je ook bepaalde gerechten in je wensenlijst? Zo ja wat?

Share
Previous Post Next Post

You may also like