Follow:

Dagdroom op 22.03.09

Droom
Heerlijk op vakantie in eigen villa met zwembad en jacuzzi bij. Die villa is in Bali (Indonesia) die Ik het had gegoogled, maar Ik weet het niet welke plaats (het maakt niet uit welke plaats als maar in mooi omgeving is). Vanuit Bali kan ik naar Yogyakarta vliegen om myn familie te bezoeken en andersom (myn familie naar onze villa gezellig samen met ons). Natuurlijk myn schoonfamilie ook bij als ze willen. Ze kunnen ook in onze villa zonder ons blijven. We konden samen heerlijk lekker genietan van het weer, uitzicht, eten en relaaaxxxx …just gewoon heeeeerlijk.

Elke jaar gaan wij naar daar toe om heerlijk niks te doen in eigen villa. Ik ga natuurlijk lekker barbequeen (zoals Gurame vis, lambvlees en zeevruchten). Hmmmm yummie!

Heerlijk..heeeeeeeeeerlijk als dit in werkelijkheid zou uitkomen.

Gisteren heb ik sms van myn oude colega Manuela ontvangen. “Hoi, hoe is het? Ik had Clinique makeup gekocht bij Douglas en kreeg makeuptasje met miniatures bij. Er zit lipstick in Pinkberry bij, die ik geef aan jou of voor je zus” Wat lief van haar. Dank je wel Manuela.

Liefs,

Share
Previous Post Next Post

You may also like