Follow:

Workout in stijl!

 photo 2014SmartphonehoesjeNL_zpsf9d9bacf.jpg
Wat is er nou lekkerder dan je top fit voelen, lekker uitgerust zijn en vol met energie zitten? Niks toch? Het klinkt misschien raar, maar sporten is één van de manieren om dit allemaal te bereiken! Het kost natuurlijk wat moeite om bij de fitness aan te komen, maar zodra je jouw workout achter de rug hebt zitten voel je je weer helemaal fit en ben je blij dat je gegaan bent. Kortom: het is tijd om lekker te sporten! Heb jij de juiste trendy (en sexy) outfit al gevonden voor je workout? Lees snel verder voor wat leuke fashion tips.

De juiste sportoutfit
Lekker cheap en super goed voor je conditie: hardlopen! Grote kans dat jij dit ook wel eens doet, maar de grote vraag: draag je de juiste sportkleding en zijn ze wel helemaal up-to-date? Wat tegenwoordig helemaal hip is (en functioneel) is de sportlegging. Deze zit goed strak, oogt lekker sportief en showt de vrouwelijke vormen. Ideaal voor tijdens het hardlopen of een uurtje fitness. Combineer deze legging met een strak sportshirt in een fel kleurtje. Voor een dansles is deze sportlegging ook prima te dragen. Als je het aandurft combineer je deze legging met een kort topje, zodat je optimaal kunt bewegen en er stiekem ook best sexy uitziet!
Als je aan een sport als yoga doet, staat comfort uiteraard centraal. Het ene moment in de splagaat en het andere moment met je benen in je nek. Deze uitdagende oefeningen mogen natuurlijk niet belemmerd worden door een afknellende of in de weg hangende broek.

Nike’s onder je skinny
Nike’s, ze worden met de dag populairder. Ook in de sportschool worden deze stappers graag gezien. Deze felgekleurde schoenen bieden goede steun aan jouw voeten tijdens het sporten en geven tevens een sportieve touch aan je outfit. Deze multifunctionele sneakers kunnen ook prima onder een skinny jeans of korte broek. De Nike Air Max is de meest geliefde variant van Nike op dit moment. Helaas zijn deze schoenen redelijk prijzig, dus moeten we wat anders verzinnen. Ga voor de betaalbaardere Vans of All Stars, die het ook deze zomer nog ontzettend goed doet.

Vergeet deze niet!
Doe jij thuis wel eens wat sit-ups of push-ups en ben je door je inspiratie heen? Zoek wat handige Youtube filmpjes op met behulp van je iPad toetsenbord en probeer eens wat nieuws uit. Met een handige iPad 2 hoes met ingebouwde standaard kan je jouw iPad rechtop zetten en oefenen en kijken tegelijkertijd. Om de sfeer er een beetje in te houden tijdens het sporten kan je gebruik maken van oordopjes en naar een lekkere beat luisteren. Muziek geeft je altijd net wat extra energie en motivatie om door te gaan.

Zoek de sportoutfit uit dat bij jouw sport past en ga aan de slag. Nog eventjes en jouw gewenste bikinifiguur is bereikt voor deze zomer.

Dit artikel is geschreven door Naomi

Share
Previous Post Next Post

You may also like