Follow:

Tweede editie van ‘Doe’s Gek’, hét kinderevenement van Noord-Nederland & Win 1x 4 kaarten

Doe`s Gek 2018
Herfstvakantie komt eraan. Hebben jullie al planning met je kinderen/nichtjes/neefjes in jullie agenda? Zo niet…geen zorgen wat er is groot ‘Doe’s Gek’, hét kinderevenement in de IJsselhallen in Zwolle. De eerste editie van 2017 was succesvolle. ruim 9000 kinderen zich uitgeleefd in de IJsselhallen te Zwolle, waar het evenement plaatsvindt. Dit jaar voor het tweede editie op rij wordt Doe’s Gek georganiseerd. Doe’s Gek, hét kinderevenement wordt in de herfstvakantie (25 tot en met 28 oktober 2018) georganiseerd. En Wat nog leuker is dat een van jullie Win 1x 4 kaarten kunnen winnen.

Doe`s Gek 2018
Met Doe’s gek slaan het Organisatieteam BV en de IJsselhallen in Zwolle de handen ineen om een heus kinderparadijs te creëren. DHet terrein is maar liefst 15.000 m2, dus er is veel ruimte om te spelen en ‘lekker gek’ te doen. Is het niet op het speelgoedplein, dan is het wel op de trampolines of tijdens een meet and greet met YouTubesterren. Denk hierbij ook aan een LEGO bouwplaats van 5000m2, een gamehal, mini kermis, hindernissenbaan en zelfs pannavoetbalkooien. En dat is slechts een tipje van de sluier. Zo speelt Doe’s Gek altijd in op huidige trends onder kinderen. Dus dit jaar mag de Musical.ly stand (red: populaire karaoke-app) niet ontbreken!

Doe`s Gek 2018
Plezier voor jong en oud
De organisatie streeft naar een prikkelend, overdekt evenement. Een evenement dat zelfs de druilerigste herfstdag kleur geeft. Waar je niets merkt van regen en kou. Integendeel, jong en oud vergeet ‘de echte wereld’ al snel. Want naast het sporten, bouwen en gamen valt er nog veel meer te beleven. Na alle actie is het tijd voor rust, die je vindt tijdens een liveshow of in de mini bioscoop. Zo blijft het evenement veelzijdig en leuk, zelfs voor de ouders.

Ontmoet al je helden
De Meet & Greet met Youtubesterren, ClonneyGames, HUGO en Emma Keuven en Govert aka VAELTAX is slechts een voorbeeld van de gekke, spontane ontmoetingen op Doe’s Gek. Er lopen ook dinosauriërs rond, je kunt je eigen koekjes bakken en je kunt vrienden worden met een 70-tal dieren in de kinderboerderij. Als kers op de taart kun je op de foto met de mascotte van het evenement: Bobo. Een leuke herinnering aan een doldwaas dagje uit!

Hieronder vindt u informatie over het kinderevenement Doe’s Gek:
Datum: 25 oktober t/m 28 oktober 2018
Locatie: IJsselhallen, Rieteweg 4, 8011AB Zwolle
Openingstijden: van 10.00 tot 17.00 uur.

Doe’s Gek is het grootste interactieve kinderevenement in de herfstvakantie van noord Nederland.
Doelgroep: Kinderen op de lagere school
Website: www.doesgek.nl

Overige bijzonderheden:
De IJsselhallen beschikt over meer dan genoeg parkeerplaatsen
De IJsselhallen is op 7 minuten lopen van het treinstation Zwolle

Alle attracties zijn bij de entreeprijs inbegrepen. Op Doe’s Gek zijn de volgende attracties: Kermisattracties, Gamehal, Telekids Musical school met workshops, kinderboerderij met 70 dieren, bioscoop, koekjes bakken, LEGO, Twincko, Speelgoed zonder stekker, Jeugdcircus Pavarini, Dinosaurussen, Youtubers, Brandweer auto’s, DinoShow, springkussens etc. etc.

Win! 1x 4 kaarten

Het klinkt toch echt te gek event, vooral de kinderen zou wel geweldig vinden. van Doe`Gek mocht ik 1x 4 tickets weggeven. super leuk toch! Leuk dag je uit met je kinderen of nichtjes neefjes. Wat nog leuk is dat ik 1x 4 tickets een van mijn lezeres weggeven.

Wat moet je doen :
1. Laat een reactie achter dat je meedoet.
2. Volg dhini via één van deze kanalen: Instagram | Facebook | Bloglovin
3. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht per mail (zorg dus voor een geldig e-mailadres).
4. De winactie loopt tot 15 oktober 2018.
5. Voor meer informatie over jouw privacy en winactie voorwaardes kun je een kijkje nemen in privacyverklaring

Let op : deze winactie geldt alleen voor de inwoners van Nederland.

Liefs,
Dhini

Alle tekst komt uit het persbericht.

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel is Persbericht en samenwerking. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like