Follow:

Yes! Nu is hij echt van mij :D

Vanmiddag belde de deurbel en Ik dacht gelijk “ha.. deze tijd meestal postbode” en ja hoor de postbode met pakketjes van bol en esprit 😉 Na 4 dagen lang wachten, komt eindelijk de pakketje binnen.
Ik ging niet gelijk openen de pakketje van bol zoals jullie op myn vorige blogpost “Binnenkort is hij van mij en vandaag is hij echt van mij 😀 want Ik ging bijna naar werk dus met vol geduld keek Ik gewoon naar die pakketje 😮 maar in my gedachte zei Ik “Hij is nu echt van mij :yay: . Een van myn wensen vandaag is uitgekomen ( dankzij mezelf ) :dance: ”

YES…YES…YES…! :yay: Ik heb hem :pict: die Canon EOS 500D :yes: . Net heb Ik die pakketje geopend en Ik geloof nog niet dat hij nu echt van mij is. Ik knijp myzelf en auw..doet zeer en dus Ik droom niet :blush: :yes:

Nu is de batery aan het opladen. Ik ben echt super duper blij… filmpje :dance:

Zijn jullie benieuwd naar wat voor foto`s die Ik ga maken? Ik zelf wel

Fijne avond allemaal!

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like