Follow:

Zara sale shoplog

Hoi..hoi…! Het is al nieuw maand en vorig maand heb ik niet zo veel bezig met mij blog. Helaas heb ik weinig tijd en bovendien ben ik zo moe en ook nog bezig andere dingen doen. Toch heb ik wel tijd om even snel te shoppen 😉 als shoppen maak ik wel even tijd hoor vooral nu sale tijd. Love sale en vandaag laat ik je zien wat ik allemaal heb besteld. Kijk je mee

Mijn planning ga ik dit jaar geen sale shoppen maar ik ben zwak en gelukkig zijn er niet zo veel perfumes in de sale, allemaal coming soon dus goed voor mijn portemonee he..he… en ben ook niet van plan om kleding te kopen maar tja… geen perfumes kan scoren en besteed aan 50€ verzendkosten gratis dus tja… vandaar en oh..ik ben opzoek naar regenjas die echt tegen regenwater kan. In deze blog laat ik niet de afbeeldingen/foto`s (misschien komt het wel later), wel in de video vormpje.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like