Follow:

Fashion friday : Femme Luxe – mouve, tie-dye, dress

2021-Femme-Luxe5ac Hoi..hoi…! Het tijd voor aantal Femme luxe fashion items. En tja tja… Ik heb weer wat toffe items van hen ontvangen. love hun loungewear set vooral met fleece aan de binnenkant. Dit keer is niet alleen loungewear maar wel een hele leuke items, kijk maar mee.

2021-Femme-Luxe5a Een Grey Loungewear set heb ik nog geen, wel grijze jogger en ik ben helemaal happy. Heerlijk comfy en chil looks. Deze loungewear set heeft soort skinny maar niet te strak. In het begin moet ik even aanwennen met hoge waist maar langzamer zit hij heerlijk en love dat de binnenkant fleece stof is. Met dit weer is het toch heerlijk om te dragen. Ik heb maar 8 besteld, de hoodie vind ik iets te klein, ook niet te strak maar van mij mag wel oversized. De kleur is liefs en heb ik nog geen van deze kleur dus love it. 2021-Femme-Luxe5aa De tweede items heb ik lange tshirt. Lekker oversized en lang ook dus kan onder korte broek of zonder. Lekker als warm weer. Alleen de materiaal vind ik wat minder, niet van gewone tshirt textiel zeg maar. Ik denk dat ik even moet aanwennen met dit soort stof. Maar hij is lekker comfortabel. 2021-Femme-Luxe5aaa Een tijdje geleden heb ik superleuk Bodycon Midi Dress besteld, terug kijken. Dit keer heb ik deze jurk besteld in maar 8. De lengte is iets boven de enkel, elastiek op de heup, alleen de lente van de mouwen is te kort voor mij. Verder is lekker licht en luchtige jurk. 2021-Femme-Luxe5aaaa Alle laatste item die ik besteld is een loungewear set met crop top sweatshirt en zonder fleece stof. Voor warm temperatuur kan ik ze dragen. Ik heb in maat 8 besteld. De tie dye effect vind ik nog steeds leuk dus waarom niet. Stuk voor stuk ben happy met items van Femmeluxe. Ik kan niet wachten om weer daar te bestellen. Ben je opzoek naar mooi, leuk en betaalbaar kleding zoals Co-Ord Sets, loungewear en nog veel meer, kan je terecht op de webshop Femmeluxe

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like