Follow:

Action Max & More Glow & Highlights Palette

2017_Max_More_Glow1a
Een tijdje geleden ben ik naar de Actio nwinkel geweest en daar zag ik twee highlighter palettes liggen maar ik heb eentje gekocht in de pink doosje. Vandaag vertel ik wat ik van dit palette vind. Lees je mee

2017_Max_More_Glow1aa2017_Max_More_Glow1aaaaa
De palette zit in een roze marble doosje, op de achterkant van de doosje vind je de naam van elke highligter en wat meer informatie. De verpakking van de palette zelf ziet er cheap uit en met transparant deksel ziet je zes verschillende tinten die lijken ze op elkaar.

2017_Max_More_Glow1aaa
2017_Max_More_Glow1aaaa
De lichte varianten zijn vrij poederig en heeft wat glitters in. Je moet wel dus rekening mee houden met het aanbrengen want het knoeit wel een beetje en iets te heftig effect. Hierboven zie je alle swatches op mijn hand.

2017_Max_More_Glow1aaaaaa
Hieronder zie je alle swatches op mijn wang. In het echt vind ik Lush Terra mooi maar op de foto summer sigh mooi. Met verschillende tinten highlighter in een palette kan je ze mengen, dat is wel toch een voordeel. Wat ik mis dat de palette geen spiegel heeft maar voor tja voor budgetvriendelijk verwacht je niet zo veel hé. Verder vind ik dit palette echt prachtig hoewel de kwaliteit niet zo woo als bijvoorbeeld van de dure highlighter palette. Ik betaald deze mooie highlighter palette € 2,49. Ik zie deze palette nog liggen bij de Action als je van plan bent om hem te kopen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Nienke

  Ik heb ze allebei gekocht, zoo fan van deze palettes! Pigmentatie is top, wel een beetje poederig maar prima voor die prijs.
  Nienke´s last blog post ..Outfitpost: A day in August.

  15 August 2017 at 16:43
 • Reply Mamavantweeblog

  Ik kocht ze ook allebei. Ben er heel erg tevreden over! I??Highlighter Haha!

  15 August 2017 at 16:02
 • Reply Elke

  Wat is de action toch leuk, dit is echt een prachtig palette voor niet zo veel geld! Ja ik ben fan!
  Elke´s last blog post ..Trend alert // magical makeup brushes

  15 August 2017 at 14:20
 • Reply Silvy

  Leuke zelfgemaakte foto’s, ik zie ook niet zoveel verschil, maar wel een leuk hebbe dingetje voor die prijs! Ik hou ook van de action
  Silvy´s last blog post ..Mijn levensverhaal: Deel 4

  15 August 2017 at 14:19
 • Reply Nathalie - Volgmama

  Het glimt wel erg, ik zou zoiets eerder op mijn oogleden doen. Wel mooie kleurtjes!
  Nathalie – Volgmama´s last blog post ..Nu is het klaar, basta! Op weg naar mijn oude ‘ik’..

  15 August 2017 at 13:46
 • Reply Anke

  Ik vind de kwaliteit verrassend goed! Soft Sand vind ik de mooiste kleur. X A

  15 August 2017 at 13:43
 • Reply Kim

  Fijne review! Ik heb zelf de andere variant en vind ze er zo leuk uit zien!
  Kim´s last blog post ..Kruidvat Nail Care

  15 August 2017 at 13:22
 • Reply Andrea

  Ik heb die ook, maar dan in het iets andere kleuren! Ik had ze op aanraden van een make up groep genomen. Ze zijn niet duur en best goed voor de prijs.
  Andrea´s last blog post ..Get to know me tag – happymamalife.nl

  15 August 2017 at 12:11
 • Reply nicole

  Werkelijk geen geld zeg! Zoveel kleurtjes voor zo’n klein bedrag! Wat is de Action toch leuk : )
  nicole´s last blog post ..Hoeveel apps heb jij op je smartphone?

  15 August 2017 at 10:28
 • Reply Judith

  Op je wang zie ik niet echt veel verschil tussen de verschillende kleuren? Maar ze glimmen leuk

  15 August 2017 at 10:22
 • Reply zebrazondetstrepen

  mooi!

  15 August 2017 at 09:57
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge