Follow:

Action Max & More Glow & Highlights Palette

2017_Max_More_Glow1a
Een tijdje geleden ben ik naar de Actio nwinkel geweest en daar zag ik twee highlighter palettes liggen maar ik heb eentje gekocht in de pink doosje. Vandaag vertel ik wat ik van dit palette vind. Lees je mee

2017_Max_More_Glow1aa2017_Max_More_Glow1aaaaa
De palette zit in een roze marble doosje, op de achterkant van de doosje vind je de naam van elke highligter en wat meer informatie. De verpakking van de palette zelf ziet er cheap uit en met transparant deksel ziet je zes verschillende tinten die lijken ze op elkaar.

2017_Max_More_Glow1aaa
2017_Max_More_Glow1aaaa
De lichte varianten zijn vrij poederig en heeft wat glitters in. Je moet wel dus rekening mee houden met het aanbrengen want het knoeit wel een beetje en iets te heftig effect. Hierboven zie je alle swatches op mijn hand.

2017_Max_More_Glow1aaaaaa
Hieronder zie je alle swatches op mijn wang. In het echt vind ik Lush Terra mooi maar op de foto summer sigh mooi. Met verschillende tinten highlighter in een palette kan je ze mengen, dat is wel toch een voordeel. Wat ik mis dat de palette geen spiegel heeft maar voor tja voor budgetvriendelijk verwacht je niet zo veel hé. Verder vind ik dit palette echt prachtig hoewel de kwaliteit niet zo woo als bijvoorbeeld van de dure highlighter palette. Ik betaald deze mooie highlighter palette € 2,49. Ik zie deze palette nog liggen bij de Action als je van plan bent om hem te kopen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like