Follow:

Fashion Friday : Djess`s outfit – Step

DJ
Vergeten outfit foto`s. Zoals je kan zien, het was lekker weertje, je droeg gewoon sandaal aan en de bloemen maken de seizoen anders dan nu. Met dit weer kan ik niet buiten outfit foto`s maken behalve de zon schijnt dat vind ik wel kans voor outfit op foto`s vast te leggen en ook trouwens als er mistig en of echt sneeuw. Nou eigenlijk als wij samen tijd hebben. Goed nu genieten maar van deze outfit foto`s 😉 Er was op die dag een Djess`s klasgenoot bij ons. Samen binnen ze hadden gespeeld dus ik zei lekker buiten spelen joh..lekker weertje en dan gingen ze los te steppen. Daarna voetbal samen spellen tot zijn moeder hem ophaalde. Ja.. ik weet het wel toen op die dag 😉 En Djess had zijn haar kort nu wordt iets langer.

DJ
DJ
DJ

Wearing : Broek & tshirt & Sandaal – Zeeman | Vest – digitransfer.info (artikel) outfit | Step – Action

Photography : Dhinivh – Canon 600D + Yongnuo 50mm

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Deb

  Ik verlang echt naar slipper weer als ik deze foto’s zie. Leuke actie foto’s van Djess. Lastig he met dit weer om mooie foto’s te maken..
  Deb´s last blog post ..Multi-tasker in blik: Lavera All-round crème

  08 January 2016 at 19:11
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ik krijg wel een beetje heimwee naar de zomer van die foto’s met slippers!
  Vlijtig Liesje´s last blog post ..Pack-Bag®

  08 January 2016 at 10:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge