Follow:

Gebra Powerbank en win shoptegoed t.w.v. €25

2018 Powerbank
Mobiel is niet meer nieuw. Bijna iedereen heeft een mobieltje en je neemt hem overal mee. Als blogger of niet heb je een mobiel en de meeste mensen kunnen niet meer zonder hem. Het probleem is dat de batterij niet lang vol vooral als je actief bent met mobiel. De batterij gaat dus snel leeg. Gelukkig is er een powerbank die ik aan jullie vandaag laten zien en wat nog leuk is dat je shoptegoed T.W.V. €25 kan winnen. Kijk je mee


2018 Powerbank
Zoals jullie misschien al weten, maak ik snapshot foto`s en filmpje of dagje vloggen met mijn mobiel. Ik bewerk de foto`s en ook de film gelijk met mijn mobiel. Het kost dat natuurlijk de batterij. Als ik de batterij half leeg is, word ik al paniek van want tja ik wil nog verder foto`s of film maken. En dan ik wil de foto gelijk bewerken en delen op sociaal media`s. Als de batterij half leeg is dan kan ik niet verder bewerken. Wel alleen foto`s of filmpjes maken. Gelukkig ontving ik een tijdje terug een powerbank. Mijn nieuwe Gebra Draadloze Powerbank 10000 mAh kan je met en zonder draad je mobiel opladen. Hoe handig is dat. Met 10000 mAh laad de batterij in je mobiel weer snel vol. Dus ga je voor langere tijd op pad, dan kan je eigenlijk niet zonder goede powerbank.

Powerbank
Om deze draadloze powerbank te gebruiken, moet je wel een Wireless ontvanger hebben. Deze Universal Wireless charger is plaat en het is makkelijk te gebruiken. De USB stick doe je gewoon in de USB-port in je mobiel en leg hem op elkaar. Automatisch laad de batterij op. Dit is toch een makkelijker manier om je toestel op te laden zonder te klieren met kabels en USB plugjes. Hoe handig is dat. Wel vergeet niet dat de powerbank aan te zetten.

2018 Powerbank
De powerbank zit in een mooie doos met instructie papier en een micro Usb kabel meegeleverd. Met een micro USB kabel kan je de powerbank via pc/laptop laden.

Van Powerbankcenter mocht ik een shoptegoed t.w.v. €25 weggeven. Met deze shoptegoed kan je je een powerbank naar je eigen wens zelf uitkiezen. Op webshop Powerbankcenter vind je verschillende powerbank bestellen. Met solar lader (zonne-energie dus), draadloze powerbank zoals die ik nu heb of powerbank met verschillende vormpjes zoals Emoji, cute kawaai en nog andere varianten.

Winactie! shoptegoed t.w.v. €25

Wat moet je daarvoor doen?
– Laat in een reactie hieronder of onder het Facebookbericht achter dat je meedoet
– Like dhini.nl en Powerbankcenter op Facebook

De winactie loopt tot 4 april. De winnaar krijg persoonlijk berichtje.

Veel succes!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like