Follow:

Gebra Powerbank en win shoptegoed t.w.v. €25

2018 Powerbank
Mobiel is niet meer nieuw. Bijna iedereen heeft een mobieltje en je neemt hem overal mee. Als blogger of niet heb je een mobiel en de meeste mensen kunnen niet meer zonder hem. Het probleem is dat de batterij niet lang vol vooral als je actief bent met mobiel. De batterij gaat dus snel leeg. Gelukkig is er een powerbank die ik aan jullie vandaag laten zien en wat nog leuk is dat je shoptegoed T.W.V. €25 kan winnen. Kijk je mee


2018 Powerbank
Zoals jullie misschien al weten, maak ik snapshot foto`s en filmpje of dagje vloggen met mijn mobiel. Ik bewerk de foto`s en ook de film gelijk met mijn mobiel. Het kost dat natuurlijk de batterij. Als ik de batterij half leeg is, word ik al paniek van want tja ik wil nog verder foto`s of film maken. En dan ik wil de foto gelijk bewerken en delen op sociaal media`s. Als de batterij half leeg is dan kan ik niet verder bewerken. Wel alleen foto`s of filmpjes maken. Gelukkig ontving ik een tijdje terug een powerbank. Mijn nieuwe Gebra Draadloze Powerbank 10000 mAh kan je met en zonder draad je mobiel opladen. Hoe handig is dat. Met 10000 mAh laad de batterij in je mobiel weer snel vol. Dus ga je voor langere tijd op pad, dan kan je eigenlijk niet zonder goede powerbank.

Powerbank
Om deze draadloze powerbank te gebruiken, moet je wel een Wireless ontvanger hebben. Deze Universal Wireless charger is plaat en het is makkelijk te gebruiken. De USB stick doe je gewoon in de USB-port in je mobiel en leg hem op elkaar. Automatisch laad de batterij op. Dit is toch een makkelijker manier om je toestel op te laden zonder te klieren met kabels en USB plugjes. Hoe handig is dat. Wel vergeet niet dat de powerbank aan te zetten.

2018 Powerbank
De powerbank zit in een mooie doos met instructie papier en een micro Usb kabel meegeleverd. Met een micro USB kabel kan je de powerbank via pc/laptop laden.

Van Powerbankcenter mocht ik een shoptegoed t.w.v. €25 weggeven. Met deze shoptegoed kan je je een powerbank naar je eigen wens zelf uitkiezen. Op webshop Powerbankcenter vind je verschillende powerbank bestellen. Met solar lader (zonne-energie dus), draadloze powerbank zoals die ik nu heb of powerbank met verschillende vormpjes zoals Emoji, cute kawaai en nog andere varianten.

Winactie! shoptegoed t.w.v. €25

Wat moet je daarvoor doen?
– Laat in een reactie hieronder of onder het Facebookbericht achter dat je meedoet
– Like dhini.nl en Powerbankcenter op Facebook

De winactie loopt tot 4 april. De winnaar krijg persoonlijk berichtje.

Veel succes!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

22 Comments

 • Reply veronique

  Ik kom door toeval op je website uit en dan ook nog zijn leuke winactie. Ik ben je natuurlijk gaan volgen en ook meteen op Bloglovin gaan volgen
  veronique´s last blog post ..Cornelie Schüngel – The Eye

  04 April 2018 at 22:20
 • Reply stina

  doe graag mee want een goede powerbank is zeer welkom 🙂

  04 April 2018 at 13:49
 • Reply Anita H,

  Ik doe mee.

  04 April 2018 at 03:11
 • Reply Marian B

  Dat is net wat ik nodig heb een powerbank 😉 Doe een poging!

  30 March 2018 at 13:10
 • Reply Liset - Beautydagboek

  Heel leuk dat je deze winactie houdt. Ik sla het even over, maar succes aan iedereen!
  Liset – Beautydagboek´s last blog post ..Interieur | De nieuwe Pip Studio Good Morning collectie

  29 March 2018 at 20:06
 • Reply priscilla

  Ik ga tegenwoordig de deur niet meer uit zonder mijn powerbank. Mijn batterij gaat zo snel leeg.
  priscilla´s last blog post ..Blux Box Lente Editie 2018

  29 March 2018 at 19:58
 • Reply Marieke

  Super handig is dat, zo’n powerbank! Ik heb er ook 1, maar vergeet hem tot nu toe altijd mee te nemen.
  Marieke´s last blog post ..Help! Ik ben niet perfect!

  29 March 2018 at 14:49
 • Reply Fleur

  Wat een handig ding! Ik heb net een nieuwe oplader gekocht, dus ik sla de winactie even over
  Fleur´s last blog post ..Win #34 | Denksport Junior Pakket

  29 March 2018 at 11:54
 • Reply Hippiemeisje

  Ziet er wel handig uit, maar ik heb vrij zelden het probleem dat mijn batterij “plat” is (leve Huawei!), zelfs zonder powerbank en als ik er praktisch de hele dag mee bezig ben en ik heb er al twee liggen en kan hem ook opladen in mijn auto. Dus ik sla ook even over.
  Hippiemeisje´s last blog post ..Van afscheid over goedkeuring tot de eerste keer menstruaties: ik ben gelukkig!

  29 March 2018 at 10:57
 • Reply Blog & Beauty

  Powerbanks zijn altijd handig, ik heb er een aantal in huis liggen! De winactie sla ik dus even over maar succes voor iedereen die meedoet!
  Blog & Beauty´s last blog post ..My Jewellery HANDMADE KNITTED CARDIGAN

  29 March 2018 at 09:07
 • Reply Bianca

  Een powerbank is altijd handig! Ik sla de winactie zelf even over, maar wens iedereen wel veel succes x
  Bianca´s last blog post ..SKINCARE | NIVEA CITY PROOF URBAN SKIN 1 MINUUT MASKERTJES

  29 March 2018 at 08:48
 • Reply Anita te Gussinklo

  ideaal die powerbanks, en deze zien er ook nog eens tof uit.

  29 March 2018 at 00:09
 • Reply Femke

  Ziet er ideaal uit. Ik heb zelf al een powerbank!
  Femke´s last blog post ..Een avontuurlijke week op Oost-Java deel 1: Bromo

  28 March 2018 at 19:41
 • Reply tamara

  Wat een handige powerbank zeg ben ook al een tijdje opzoek naar eentje dus ik doe graag mee voor het shoptegoed
  tamara´s last blog post ..Sweet lips met de lipbutters van Balea

  28 March 2018 at 15:17
 • Reply Nicole - Cookies & Carrot Sticks

  Ik heb een powerbank, maar volgens mij nadert die een beetje het einde. Wordt hier ook regelmatig gebruikt, want net wat je zegt, stel je wil net die ene foto maken en je telefoon is leeg. Grrr. Dus ik doe graag mee!
  Nicole – Cookies & Carrot Sticks´s last blog post ..De Proefparade 2018

  28 March 2018 at 13:53
 • Reply Kiki Hasselton

  Ik heb al meerdere powerbanks, dus ik sla deze even over, maar wel een super leuke winactie!
  Kiki Hasselton´s last blog post ..Duifhuizen: Een stijlvolle, hippe business tas? Moeilijk te vinden?

  28 March 2018 at 12:56
 • Reply Mariëlle

  Super leuke actie zeg. Zo’n powerbank lijkt me vet handig. Ik ga me er binnenkort ook eens in verdiepen en er eentje aanschaffen!
  Mariëlle´s last blog post ..Getest | Queen Tarzi Lashes

  28 March 2018 at 11:23
 • Reply Linda

  Ik snap wel dat je batterij snel gaat als je zoveel met je mobiel doet! Dan is een goede powerbank erg fijn 🙂
  Linda´s last blog post ..MY PAPER BAG MYOMY

  28 March 2018 at 11:18
 • Reply Lotte Verweij

  Leuke winactie! Het is dat ik al 3 powerbanken (is dit een woord?) heb liggen dus ik gun iemand anders het shop te goed 🙂
  Lotte Verweij´s last blog post ..Would You Rather | TAG

  28 March 2018 at 10:16
 • Reply Jessica - Foodie Feest

  Superhandig zo’n ding! 🙂 zeker op vakantie wanneer je alles wil vastleggen

  28 March 2018 at 09:35
 • Reply Lodi

  Super makkelijk, leuke win actie.

  28 March 2018 at 09:07
 • Reply nicole

  Leuke winactie. Zo’n shoptegoed komt altijd wel van pas. Ik doe graag mee.
  nicole´s last blog post ..Hoe vind je een goede klusjesman?

  28 March 2018 at 09:05
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge