Follow:

Grahams Natural – Bath Oil

Grahams Natural Bath Olie
Het is Lente maar het weer is nog niet echt warm genoeg, vind ik persoonlijk. En als het buiten nog steeds koud is dan denk je aan een warm bad met een heerlijke badolie. Ja…ja je kan echt dit goed doen met bijvoorbeeld de Grahams Natural Bath Oil. Vandaag vertel ik meer hierover. Lees je mee

Grahams Natural
Grahams Natural Bath Oil zit in een plastic verpakking en het ziet niet er bijzonder uit. Deze badolie is geurloos en ik vind het dat niet erg. Voor gebruik even schudden en een scheutje olie in bad doen. Als je geen bad hebt, don’t worry want deze badolie kan je direct aanbrengen op je huid waarna je baden of douchen. Thuis heb ik nog geen bad en dus ik gebruik hem direct aanbrengen op mijn huid en dan afspoelen. Na het afdrogen blijft er een fijn laagje olie op je huid achter, dat vind ik heel fijn, erg voeden dus. Mijn huid voelt heerlijk zacht en glad. En bij een zeer droge en aangetaste huid kan de badolie uitstekend gebruikt worden door deze meerdere malen per dag op de huid aan te brengen, en het hoeft niet daarna af te spoelen. De olie trekt goed in en geen vet gevoel. Een echt multifunctioneel product dus!

Grahams Natural Bath Oli
Grahams Natural Bath Oil vind ik een fijn en multifunctioneel product. Het helpt mijn droge huid. Ik gebruik hem als handcrème en voetcrème om mijn handen en voeten te verzorgen . Heb je ook zo droge huid, is deze badolie zeker voor jou. De Grahams Natural Bath Oil kost €19,99 (120 ml) en ook verkrijgbaar in groot variant van 250 ml. voor €32,99. Te bestellen op webshop Grahams Natural

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Laylacelik.nl

  Ik ken dit merk niet maar ik vind het ook best wel duur voor een klein flesje

  03 April 2018 at 17:36
 • Reply esther perfors

  Lijkt me een fijne olie, vrolijk verpakking ook!
  esther perfors´s last blog post ..Dat kusje door mijn telefoon …

  30 March 2018 at 22:23
 • Reply Lindsey Beljaars

  Oeh lijkt me een heerlijk olie voor in bad! Ik heb een bad en ben dol op badderen dus ik kan deze zeker gebruiken!
  Lindsey Beljaars´s last blog post ..BABOR Spring Summer Look 2018

  28 March 2018 at 22:23
 • Reply Eva van den Bergh

  Ik zou het juist jammer vinden als ik badolie koop die geurloos is. Maar toch lijkt het me fijne olie!

  28 March 2018 at 21:55
 • Reply bychristiana

  Lijkt me qua textuur heel erg lekker voor een droge huid, alhoewel ik toch liever voor een olie met een geur zou gaan;-)
  bychristiana´s last blog post ..Home-inspo | Gallery wall in de woonkamer

  28 March 2018 at 08:20
 • Reply Ellen

  Wat fijn om zo nieuwe merken te leren kennen! Lijkt me een heerlijke olie voor in bad.

  27 March 2018 at 18:34
 • Reply charlotte swart

  Ben enorm benieuwd ernaar. Sommige van mijn kinderen en ik zelf ook hebben een extreem droge maar ook gevoelige huid
  charlotte swart´s last blog post ..10 dingen die je niet meer moet vragen aan mij

  27 March 2018 at 16:36
 • Reply Emma

  Wat een geld voor zo’n klein flesje zonder geur zeg haha. Ik gebruik eigelijk zelden badolie omdat ik wel van een schuimbad houdt, maar het klopt wel dat het heerlijk voedend is voor de huid.
  Emma´s last blog post ..Cheat meal – een leuk paasei van Libeert

  27 March 2018 at 14:51
 • Reply sophia

  Ik vind een bad echt zalig! Heel leuk dat je deze deelt, ziet er een goede uit!

  27 March 2018 at 14:28
 • Reply Linda

  Als ik dit zo lees vind ik het echt jammer dat wij thuis geen bad meer hebben! Een bad nemen (zeker met een verzorgende olie) is zo onwijs fijn! <3
  Linda´s last blog post ..Mijn nieuwe maium regenjas | Sustainable Fashion

  27 March 2018 at 12:55
 • Reply nicole

  Helaas heb ik geen bad,dus deze olie is voor mij denk ik niet handig. Tenzij het ook onder de douche kan?
  nicole´s last blog post ..Geld besparen met bol.com. Kan dat?

  27 March 2018 at 12:42
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge