Follow:

008 : Shuuuuuaah….!

Vandaag is deel 008. Vorige deels zijn 007 etc…

Toen… Ik na een paar maanden in Yogya woonde, ging Ik met andere kinderen om. Ennu denk Ik “Hoe kon Ik de taal verstaan (ze spreken Javanese taal) ? :rolleyes: (Ik ging nog niet naar school toen die tijd). Ja..inderdaad Kinderen kunnen makkelijk communiseren.

Op een middag ongeveer half 3 ofzo speelden wij samen. We maakten van banaan stok een paardje kuda-kudaan dari pelepah pisang. Dan renden wij heen en weer. Tegelijkertijd voerde myn moeder mij. Ze maakten meestal bolletjes van de rijst (Ik weet het niet meer rijst met wat eten.). Ik rende naar myn moeder en zei..”Aaa….” Dan voerde myn moeder de rijst bolletjes die op bord al klaar leggen. Dan rende Ik naar andere kinderen om weer te spellen.
Myn moeder at meestal ook mee. Dus een bord voor 2 personen :yes:

Een paar keren rende heen en weer naar haar toe om bolletjes rijst te halen. En toen….

Shuuuuuuaaaah…..! :tongue: Ik moest echt schreeuwen want het was echt pittig. Myn moeder stopte een chili in de bolletje rijst. Natuurlijk wist ze niet dat in die bolletje rijst er chilli was. Ik denk die bolletje rijst voor haar (niet voor mij). Myn moeder zei toen..Sorry..Dhini! Ibu wist het niet!

Hele fijne avond toe…liefs!

Share
Previous Post Next Post

You may also like