Follow:

013 Tasikmalaya of Yogyakarta?

Time verhaaltje :klik:

Op een dag vroeg myn ibu aan ons. Eerst vroeg ze aan myn oude zus “Heny..waar wil je wonen..Tasik of Yogya?” Myn oude zus antwoord is Yogya dan vroeg myn moeder aan mij en jij Dhini “Waar wil je wonen?” Ik zei “Tasikmalaya”

Een paar dagen later woonde ik in een ander huis en andere stad. En de stad is Tasikmalaya, onze geboorte stad en ons huisje in Kampoen Benda. Ik wist het niet wat was de reden dat wij terug naar Tasikmalaya. Misschien is de reden dat myn moeder graag dichtbij eigen familie woonde. Ik kan wel begrijpen als dat zo is want myn moeder was nog vrije jong (ongeveer 19 jaar oud) en ze had al 2 dochters namelijk myn oude zus en ik. De echte reden om in Tasikmalaya te wonen…dat heb ik tot nu toe aan myn moeder niet gevraagd of misschien wel…ben vergeten 😀

Volgende deel Begin nieuw leven in Tasikmalaya.

Share
Previous Post Next Post

You may also like