Follow:

020 Bapak…..oleh-olehnya ya..!

Bapak : Papa
Oleh-oleh : Souvenir
Cium : Zoenen

Laaaaaaaange tijd heb ik niet meer over mij gepost sinds my laatste deel 019. Dus ik denk toch tijd om weer te schrijven. Misschien is dit niet leuk voor jullie maar ik ga toch gewoon door 😀 :bleh:

Sinds wij in andere huis woonden, riepen wij vaak tegen onze vader voordat myn vader naar werk ging “Bapaaaak….oleh-olehnya ya? (Papaaaaa….Souvenir ja?)” Elke ochtend om 7 uur riepen wij zo tegen onze vader…en om 5 uur nam onze vader wat voor ons en elke dag anders….van keukenspeelgoed, poppejes van papier tot pennen. Sommige dingen kregen wij aparte pencils of pennen en myn vader zei “Dit is uit Germany of Amerika ofzo. Voor ons het maakten niet uit als maar nam hij wat voor ons mee :D.

En meestal kregen wij zoenen (cium) voordat onze vader naar zijn werk ging, maar terug niet …denk ik. Wel als wij naar bed ging…altijd gezoend worden en meestal kietel want onze vader had snor :hihi:
Het deed beetje zeer als na geschoren en rende wij meestal en zei….nee….ik wilde niet gezoend worden maar onze vader vond het leuk :huahua:

Op naar de volgende deel

Share
Previous Post Next Post

You may also like