Follow:

025 Sabun Colek (zelfgemaakt)

Sabun : Zeep
Colek : haal de zeepje uit potje met je vinger (net als wij doen in de potje dagcreme)

Oei…oei…ben helemaal vergeten zeg! Niet zo bijzonder maar hangt in my gedachte dus toch maar vertellen 😀
Voordat wij verhuisden lees hier, had myn vader zelfgemaakt zeepje om kleertje en keuken spullen te wassen. De zeepje noemen wij Sabun Colek. Tijdens Sabun colek maakte, stonden alle buren te kijken. Ze wilden weten of het gelukt was 😀 En het is goed gelukt. Ik heb geen idee waar myn vader die ingredient had gekocht/gekregen. Jammer is het maar een keerjte gedaan daarna niet meer en heb ook nooit gevraagd waarom niet weer/meer maken?! Eigenlijk lijkt mij leuk eigen zeepje maken, maar ja ik was toen nog mini dhini he..! dat durfde ik niet te vragen, ben shy meid :blush:

Dat was het verhaaltje die ik ff graag kwijt 😀 ….. niet zo bijzonder toch!

Op nu echt naar volgende deel!

Share
Previous Post Next Post

You may also like