Follow:

030 SD Angkasa & SD Sukasari 2

Sekolah dasar (SD) : Basis school

Klaar van TK Angkasa, ik mocht verder naar Sekolah dasar. Myn vader koos voor SD Angkasa. DE locatie is echt ver weg van ons huis. Wij hebben geen fiets en bovendien kon ik niet fietsen dus moest ik lopen naar school. Ik liep in eentje dus nu langs TK Angkasa waar heb ik daar gezeten, langs Pertamina (oil company) daar staan veel grote vervoer. Ik vind het echt ver weg en nooit gevraagd aan myn vader waarom ik my school ver weg?

Op een dag vroeg myn oude zus aan myn vader “Waarom niet dezelfde school net als mij?” Na deze vraag zat ik op andere school. Ik denk dat myn ouders overgepraat toen ik in bed lag. En myn vader besloot dat ik naar andere school die niet zo ver weg van ons huis. Dus… ik zat in andere school….dezelfde net als myn oude zus “SD Sukasari 2”. Hoewel wij op dezelfde school maar nog nooit samen naar school. Raar he! weet je waarom? Ik heb zelf geen idee of misschien ik had ander tijd omdat ik nog maar in de klas 1 zat.

Op naar volgende deel

Share
Previous Post Next Post

You may also like