Follow:

1 van my wishlist uitgekomen

Dit is een van my beauty wishlist vandaag uitgekomen. Zoals jullie kunnen lezen op myn vorige post van een paar maanden geleden. :yes: Benefit blush 10 is vandaag binnen :yay:

Vanmorgen ff naar centrum want Ik wil bij Xenos wat kopen. Ik ben wel naar kleding winkels (niet alle kleding winkels) lang geweest en niet gekocht vanwege myn sparen zoals jullie kunnen lezen op myn post (vanaf deze maand). Ik moet hier echt sterk zijn. Ik heb wel leuke dingen gezien die Ik wil graag kopen maar :no: :no: Dhini…! Je gaat toch sparen. Onthouden ja, OK ?!

Niet alleen naar de winkels gaan maar ook via online niet kopen. Kijken… kijken natuurlijk mag wel, als je strek genoeg anders ga niet kijken PUNT.

Op dit moment wacht Ik nog een pakketje van makeupmasala.com die onderweg is en dat is alle alle laatste bestel (tot volgende salaris in juni binnen). Ik moet sterk zijn. Echt waar! MOET!

Oja verder gingen wij zoals gewoonlijk boodschapen doen.

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like