Follow:

Mini Shoplog “Zeeman & Shoeby”

De bedoeling gaan wij voor waterballonnen halen maar wij hebben een paar kleren voor Djess gekocht. Bij shoeby heeft Djess zelf zijn kleertje uitgezocht en bij Zeeman heb ik zelf voor hem uitgekozen en Djess wild nep corc sandaal. Handig zo er een paar winkels in de buurt. Oja… ik kocht bijna wegwerp camera met quota bij Hema. Al in mijn hand en stond in de rij maar toch ging niet door. Mijn plan is toch nog even wachten 😉 Maar zeker ga ik dat camera kopen. Ik las hierover op fotografile. Het lijkt mij leuk om te hebben en heel benieuwd naar 😉

 photo 21may2014DJshop1a_zps74d32efc.jpg

 photo 21may2014DJshop1aa_zps2d903511.jpg
Bij zeeman
 photo 21may2014DJshop1aaa_zpsa01e95b1.jpg
Bij shoeby en met korting 40%

Share
Previous Post Next Post

You may also like