Follow:

Shoplog 22jan2014

 photo 6nov2013DhShop1a_zpsbec82651.jpg
Hoi..hoi…! Samen met Djess zijn wij in stad geweest. Djess vond het leuk omdat met de bus gaan 😉 En de bedoeling om een klein tas voor Djess te kopen. De andere is nog te groot voor kleine Djess.

Untitled
Bij C&A hangt deze rugzak. De formaat is niet te groot en Djess kan dus hem zelf dragen.
Untitled
Bij de Action wil ik leuks kopen maar altijd kan ik niks vinden. Ik heb wel deze pasta gekocht en noten, button gekocht (niet op foto)
Untitled
Ik was niet van plan om The Body Shop producten te kopen maar ik heb body scrub nodig en ik vind die van TBS echt fijn vind en in de sale gekocht. Grijp kans toch hi..hi..
Untitled
Ik ben erg benieuwd en nieuwsgierig naar tangle teezer. Bij Douglas heb ik deze kam gekocht. Ik heb geen idee of dit hetzelfde met tangle teezer.
Untitled
Ooo…oooo… ik wil sparen maar ik wil sale seizoen niet missen dus ik bestelde deze jas bij Mango €34. Ik zoek coat niet te lang en te kort hier is mij favoriet. Als mogelijk wil ik net als dit…perfect voor me maar graag in andere kleurtje hebben. En een blouse voor Djess €7
UntitledUntitled
Untitled
Op Pull & Bear zag ik heel leuk coat en het was in de sale. Alleen jammer dat geen mijn maat S meer (balen zeg). Andere leuke jassen waren ook geen meer in mijn maat 🙁
Untitled
Mij kort UGG is versleten en ik heb dringen nodig. Ik zoek een kort laarzen maar ik kan ze niet vinden. Toen ik bij pull & bear deze laarzen zag, bestelde ik ze in maat 37 maar het loopt heel anders dan UGG. UGG is zachter en loopt heerlijk. Deze is helaas niet zo maar mijn voeten krijgen wel warm van. Dat is het ook om te hebben.
Untitled
Untitled
De laatste ga ik nog een zara bestelling showen 😉 Een shoes en tshirt voor Djess en een broek voor me
Untitled
Deze shopactie denk ik genoeg. Volgende maand ga ik echt sparen. Echt!

Share
Previous Post Next Post

You may also like