Follow:

2011 P365 : Week 14 & Filmpje

Toch heb P365 week 14 eindelijk gemaakt 😀 want er zijn leuke fotos tussen.
Begin op maandag : Niet zo bijzonder, Ik wilde op fotos met myn oude camera maken maar Djess wilde ook graag zelf doen. Durk dit knop en dat knop maar bleef de camera donker, natuurlijk want niet aan :hihi:
Dindag was verwend dag voor mij want ik heb 4 pakketjes binnengkeregen met o.a. deze, deze en deze. Heerlijk zo verwend…dat ik wil graag elke dag 😀
Djess moet brood eten maar het luste nog niet. Het moet geluk hebben dan eet Djess wel die brooje, anders eet Djess alleen maar de kipfilet of kalkoenfillet maar brood :no: :bleh:


Lenthe was bij ons voor fftjes, Djess vond het leuk. Toen ik haar speen aan Lenthe gaf, zocht Djess zijn eigen speen in zijn speelbox en deed het ook maar Djess luste niet en wilde aan Lenthe geven. Ik zei…Nee Djess, Lenthe heeft eigen speen. En Djess schud zijn hoofd en dat beteken NEE!

Zaterdag..fftje naar centrum. Eigenlijk heb ik geen plan om wat te kopen (sparen he!) maar toen bij Lucardi heb ik een paar bedels gekocht. five bedels voor tien euro. En Djess heeft wel gekocht bij Prenatal : 1 Lange broek, 1 rompie, 1 zomerslaapzak (lange maat) en strandspeelgoed. Voor Lenthe Sock on (Echt handig ding om baby sokjes niet los). En bij H&M ff show mode met petje maar Djess had geen zin in. Elke keer gooide de petje en gelukkig zijn er voorraad dus weer op Djess hoofd opdoen :hihi:
Zondag was heerlijk weer. Djess en ik ff naar parktuin hier in de buurt, bij Verhage lekker patat eten en Djess BV :baby: en sliep. Ik heb ook filmpje van Djess gemaakt
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GIZyffL3LNg&[/youtube]

Fijne avond allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like