Follow:

Filmpje Mooi doos van Demak Up & Review

Een tijdje geleden heb ik berichtje Demak Up ontvangen om nieuw producten uit te testen. De doos zat verpakt in mooi bruin papier, keurig! Wat echt super leuk is dat ik echt hele mooi doos heb ontvangen. Kijk maar hieronder hoe mooi de doos is. De doos is echt stevig en van binnenkant zitten niet alleen de nieuw producten van Demak Up maar er is ook spiegeltje. Zo blij met deze doos en ook natuurlijk de inhoud 😉 bedankt Demak Up

Prachtig doos he!

Dit zat er in de doos: allemaal producten van Demak’Up!

4 wattenschijfjes, 2 reiningdoekje en 1 Eyepads


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7oFS-GcNYAY&[/youtube]

Demak’Up lanceert een nieuwe lijn `Cotton Science Technology`.
Er zijn vier wattenschijfjes in twee verschillende maten (ronde en oval vorm (grote maat)). De wattenschifjes zijn Demak’Up Duo en Sensitive Silk. Alle wattenschijfjes van Demak’Up zijn van 100% katoen. Allemaal gemaakt om je huid te reinigen en vooral niet te irriteren.


Demak Up Sensitive Silk. De wattenschijfjes zitten in een doorzichtige plastic verpakking met daarop DEMAK’UP in donkerblauw en daaronder in het oranje Sensitive Silk. Er zit aloe vera en zijde proteinen verwerkt in de wattenschijfjes. De wattenschijfjes zijn wit van kleur, vrij dik en erg zacht. Het pluist niet en is heerlijk zacht op de huid.

– Bevat Aloe Vera en zijde proteinen
– 100% katoen
– Heerlijk zacht, pluis niet
– voelt echt schoon aan na gebruik met deze watjes
– Prijs ligt rond de 3 euro

Minpunt :
– Prijs

Demak Up Duo
Wat zie Demak Up : Dankzij de katoenen draad en honingraatstructuur, verwijdert Demak’up Duo + beter make-up en onzuiverheden : 80% efficiëntie in slechts 1 beweging.
De wattenschijfjes zitten in een doorzichtige plastic verpakking met daarop DEMAK’UP in donkerblauw en daaronder in het donkerPink Duo. De schijfjes van Demak’Up Duo hebben een katoenendraadje in een ruitjespatroon, deze zorgen er echt voor dat je make up grondiger van je huid gaat! Het nadeel is de structuur van de wattenschijfjes een beetje ‘hard’ en schurend aan kunnen voelen en deze is dunner dan Sensitive Silk.

– 100% katoen
– Pluis niet
– voelt echt schoon aan na gebruik met deze watjes
– Prijs ligt rond de 3 euro

Minpunt
– een beetje hard
– dun
– prijs

De oval vorm heb ik maar een wattenschifje nodig om myn gehele gezicht schoon te maken en de kleine maat gebruik ik voor tonic, nagels schoonmaken. Beide zijn ze zacht maar vooral Sensitive Silk, heerlijk.
De andere producten. Daar komt later nog artikel over!

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like