Follow:

2011 P365 : Week 27

Alle eerste wil ik jullie bedanken voor beterschap voor mij. Een paar dagen terug voel ik me stuk beter en vandaag hoest ik helemaal niet meer, gelukkig en verder voel ik me goed.

Vorige week was ik ziek dus niet zo veel dingen gedaan behalve rust op bed. Niet de hele dag natuurlijk want ik moest ook koken, Djess zorg en my site ook 😀 (crazy he!).
Na middagdutje wilde Djess fotografie bijbel boekje lezen maar de boek lag op verkeerde manier 😀 Helaas kruidvat keelpastilles helpte myn hoesten niet, gelukkig fisherman wel. Asos bestelling binnen. En Djess heeft 2 nieuw Bumba DVD`s. Toen wij bij oma en opa waren, kwam Tom met zijn moeder langs. Tom en Djess heeft samen kippen eten gegeven. En dan ff lekker samen iets leuks doen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like