Follow:

P365 2011 : week 3

Ja… deze keer beetje laat maat toch gemaakt. Myn plan ga ik in week4 samen plaatsen maar toch niet. Ik denk dat ik moet simple scrap houden dan kan snel updaten op de tijd, maar ja…wil toch elke week anders en soms geen tijd en inspiratie. Geen idee of ik deze P365 kan volhouden… kijk maar…naar de tijden.

Ik ben weer en elke keer zlefportrait met Djess samen of met hulp zelfontspanner maar als zelfpotrait…elke keer mislukt want het was lastig fotomaken met 1stje hand en de andere hand Djess vashouden (die niet kan rustig…bewegen) dan resultaat wazige foto`s. Djess heeft zelf Plus kiekeboebox kapot gemaakt. Djess trekte die doos zo hard en jaaaaaa hoor kapot! Terug van werk pa snel met plakband opgknappen en Djess wilde pa graag helpen (nou ja… helpen…wel rustig kijken). Zoals gewoonlijk…elke keer met de stoelen onder de eettafel kruipen.
Niet alleen ik die gek op folders maar Djess ook :yes: hmmm rommel maken en pa opruimen naar oude doos. En toen plotselling Djess gevallen van de bank. Djess was toen net wakker van 1ste tukje. Naar Tiener en Baby in Sliedrecht….een buggy gekocht en zondag langs Lente bezoeken want pa Arjo knuffelde haar nog niet. Ik wel op dins/woens ofzo… vergeten en natuurlijk een paar foto`s gemaakt.

Share
Previous Post Next Post

You may also like