Follow:

2011 P365 : Week23 & Animation


De animatie van Djess tijdens zijn spelgoed opstapelen. Helaas zijn de foto`s niet op dezelfde afstand dus ..niet zo perfect.
Ik heb zelf myn ladekast kinderosplot gedaan zodat Djess myn beautyspullen niet kan uithalen. Ik heb veilig ladekast dus hi…hi…. kasian deh Djess!

Ik was bezig met L melkflesje geven en Djess zat naast ons zijn spelgoed opstapelen (zoals animatie hierboven). Papa terug van werk ..Djess liet aan papa en echt trots op hemzelf, wij ook. Elke ochtend na avonddouche kijk Djess samen met pa naar Bumba via komputer. Djess vind Bumba leuk. Samen lol met Djess! Na gewinkeld…gelijk boodschapen deed en Djess wilde de melk zelf brengen naar de keuken. Die is MYN MELK…peh….toen bij de kassa al :hihi: My 1ste macaron en het is lekker. Djess met een van hem kleertjes aankopen…nijntje rompies.

Richting myn lieve schoonouders hebben wij lange aftansd genomen 😀 en ja hoor voor foto`s natuurlijk. Ik wilde eigenlijk naar de plek waar de boterbloemtjes zijn maar helaas die bloemetjes geen meer (week 18). Nou …met grass eromheen ook leuk om foto`s te maken. En Djess vond het leuk als omhoog gegooid. Djess lachte altijd tijdens dat en mamarazie wilde natuurlijk niet dat moment lost laten van haar camera :pict: Djess droeg niet rompie vandaag kon zijn buikje zien.

Canon 500D+50mm/1.8
Voordat BBQ ..ff lekker buiten zitten en een paar momenten op foto’s vastgelegd. Het was gezellig BBQ en lekker, alleen Djess was jammer beetje vervelend…..het was beetje laat eten geven aan Djess. Ik dacht dat nog geen half five was. Vandaar…denk ik dat Djess beetje no mood was maar gelukkig wilde Djess gebakken kippen eten en dan yoghurt als toetje.. :yumie: Bedankt o-ma en o-pa voor BBQ. Terug naar huis….snel avond douche en hup..gelijk naar bed want het was precies bedtijd. Niet gelijk in slaap gevallen …de…de…da.da..uuuu daarna :slaap: Slaap lekker lieve Djess!

Fijn avond allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like