Follow:

2B Cosmetics – Summer Duo Nail Polish 640

 photo 2005-2bDuoNailPolish1a_zpspexhwytl.jpg
Eerder heb ik 2B Duo nail polish hier geplaatst. Maar vandaag is dezelfde maar toch anders. Deze 2B Duo nagellak is de nieuwe summer Duo nagellak.

 photo 2005-2bDuoNailPolish1aa_zps6vfzdqaq.jpg
De dopje is al echt zomer gevoel, vrolijk stickertje met pink flamingo’s erop. Beide nagellakjes zijn ook zomer kleuren.

 photo 2005-2bDuoNailPolish1aaa_zpszrulvnys.jpg
De nagellakjes kunnen makkelijk uit en in de dopje duwen zodat ze bij elkaar te houden. 2B nagellak bevat geen tolueen, formaldehyde – zonder DBP.

 photo 2005-2bDuoNailPolish1aaaaa_zpsxcfivw3e.jpg
In principe kunt je de kleuren wisselen per nagels op beide handen. Maar je kunt natuurlijk ook zelf creëren. Beide nagellak hebeen fijn textuur, niet te dik en te dun. Het smeert makkelijk op de nagels met fijne kwastje. Geen streepje achter laten. Heerlijk zomer kleuren op mijn nagels. Ik heb allemaal in twee laagjes gedaan.

 photo 2005-2bDuoNailPolish1aaaa_zps3j4dpdot.jpg
2B Summer Duo Nail Polish vind ik heel erg mooi kleuren die bij elkaar passen en ook zomer gevoel krijgen. En bovenden is handig in mini size (2x3ml) en ook echt ideaal om mee te nemen op vakantie bijv. Er zijn meer varienten kleuren beschikbaar. 2B Summer Duo Nail Polish, prijs €4,50 (2x3ml).

2B make-up producten zijn verkrijgbaar bij DI, Dreamland, Carrefour, Colruyt, Inno, Lediscount, Cora en Suprabazar of kan je terecht op 2B.eu

Wat vind je van deze Duo nagellak?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like