Follow:

4711 Acqua Colonia – White Peach & Coriander

 photo 2017AcquaPeach1aaaa_zpssr4tiiz4.jpg
Acqua Colonia van het merk 4711 wordt uitgebreid met een nieuwe, unieke en delicate geur : White Peach & Coriander. Het parfum is geïnspireerd door geurencombinatie die een gevoel van zorgeloos geeft. Vandaag vertel ik je graag meer…lees je mee


 photo 2017AcquaPeach1aaa_zpsd6mnxax5.jpg
Het parfum zit in een bekende flacon van het merk 4711 Acqua Colonia met perzikroze tinten. De spuitje moet je zelf erin doen maar don`t worry, het is niet zo moeilijk. Je haalt gewoon de dopje er uit en daarna ga je de spuitje er in de flacon doen.

Alexander Monet legt de nieuwe geur witte perzik en koriander uit tot deze geur stand kwam :
“Ik nam de frisse citrusbasis van een eau de cologne en voegde een harmonieuze zoete geur toe en een vleugje sappig fruit met de witte perzik. De korianderblaadjes vormden een heerlijk contrast met de fruitige toetsen. Zo ontstond een unieke, bijzondere geur die een heerlijk, comfortabel gevoel verschaft.”

Het parfum bevat Koriander, Kruidige noten, Citrusvruchten, Witte perzik en Groene noten. Deze goed uitgebalanceerde geur is een echte balsem voor al wie gestresseerd is. Het aroma van witte perzik steelt en betovert de zintuigen. De pittige. citroenachtige koriander zorgt voor een contrast en verkwikt de vermoeide geest.

Witte Perzik
Dit tere, fluweelzachte fruit, oorspronkkleijk uit Azie afkomstig, is met zijn zuivere, zoete en fruitige aroma een verzachtend element in deze geur.

Koriander
De heldere, groene toetsen uit blaadjes en zaden van de korianderplant zijn kalmerend en verfrissend.

 photo 2017AcquaPeach1aa_zpswbx00nch.jpg
Acqua Colonia – White Peach & Coriander is een lichte geur. Het is een fris, een beetje zoet en fruitig geur die het past goed bij de zomer. Na een paar uurtje wordt de geur helaas minder aanwezig maar je kan gerust hem hier en daar weer spuiten. Deze geur kan je voor overdag en avond dragen. Lekkere zomer geurtje. Acqua Colonia parfum is verkrijbaar bij parfumerie en drogisterijen.

Consumentenadviesprijs:
Eau de cologne Splash & Spray 170ml €39
Eau de cologne Natural Spray 50ml €20

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like