Follow:

Dr. Hauschka Rozencrème

 photo 2016drHaushka1a_zpsxwf1yvu8.jpg
Dr. Hauschka biedt beschermende dagverzorging en vetvrije nachtverzorging van je huid precies wat het nodig heeft. Want hoe verschillend de ritmes van dag en nacht ook zijn, ze vullen elkaar goed aan. ik testte beide producten.


 photo 2016drHaushka1ab_zps51ga9djm.jpg
Rozecrème zit in een tube.

 photo 2016drHaushka1abb_zpsoiluasdx.jpg
De ingrediënten staat op de doos.
Rozencrème is een dik van textuur maar brengt makkelijk aan en je hebt maar een klein beetje nodig voor je gehele gezicht. Hij trekt snel in en geen plakkerig gevoel. De crème ruikt lekker naar zachte roze geurtje en bevat alle aspecten van de roos. Hij verzorgt en beschermt de droge, gevoelige huid en de huid met een neiging tot roodheid en verwijde adertjes (couperose). Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en ik kan gewoon gelijk make-up aanbrengen. De rozencrème is geschikt voor de droge, gevoelige en rijpere huid.

 photo 2016drHaushka1ac_zps1chvzkp6.jpg

 photo 2016drHaushka1acc_zpsh8aqeue0.jpg
De nacht serum zit in een ini mini tube want hij is een gratis miniatuur. Het serum wordt direct door de huid op genomen. Dankzij de toegevoegde heilzame plantenextracten verstevigt het Nacht Serum de vochtarme huid. In de ochtend zie ik mijn huid iets jonger eruitzien. Jammer dat hij in een ini mini tube is. Het serum zijn geschikt voor alle huidtypen.

Beide producten werken prima bij mijn huidtype. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan.

Rozencrème (met gratis miniatuur Nacht Serum) € 21,95 (30ml), Rozencrème miniatuur kost € 4,80 in 5ml. En de nacht serum kost € 30,95 (25ml). Je kunt een miniatuur bestellen voor €3,95 in 2,5 ml op Webshop Dr. Hauschka of andere webwinkel

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. Ook bevat affiliatie link disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like