Follow:

5 things Dhini loves (januari 2012)


Vorige jaar heb ik ooit over mij favoriet things gepost (artikel) of ik hou van die dingen niet alleen beauty maar ook andere dingen. Omdat er veel dingen zijn die ik nou van dus ik ga elke maand 5 dingen uitzoeken en aan jullie laten showen. Zijn jullie benieuwd…

Of course mijn 50mm/1.8 Ik ben nog steeds blij mee. Ik gebruik hem met plezier. Artikel

De beroemde Metal Mania palette van Coastal Scents (artikel). Hier ben ik heel erg blij mee. Goed gepigment en de kleuren zijn mooi.

Handig als je zelfportret ga maken. Ik heb hem op ebay gekocht incl. verzendkosten. artikel

Doekje om mijn lens schoon te maken als per ongeluk de vinger op de lens. Toen ik Zoom tijdschrift in Zeeland kochte, was deze doekje als cadeau erbij. De armbanden zijn Shamballa armbanden (Bedel Sieraden) en Vriendschap armbandje (Good2get

Niet op een dag gelijk hersteld maar langzamer mijn beschadigd nagels weer in orde. Artikel

Wat zijn jullie favoriet dingen van deze maand?

Share
Previous Post Next Post

You may also like