Follow:

Webshop : fotoboek bij Pixum.nl is binnen

Pixum.nl fotoboek
Een tijdje geleden heb ik email ontvangen of ik geïnteresseerd in om een fotoboek te laten drukken bij Pixum.nl. Het komt goed uit want ik ben plan om een fotoboek te maken. Eerder had ik een product namelijk Foto op Canvas van hun getest. En ik ben erg tevreden. Natuurlijk ben ik benieuwd naar de fotoalbum van Pixum.nl

Een weekje later (inclusief weekend) viel mijn fotoboek op de mat. Djess is altijd enthousiast en nieuwsgierig (zoals ik) als er een pakketje binnen. Snel openen dan want ik ben erg nieuwsgierig naar de resultaat. En….

Het fotoalbum is alles foto`s van Djess in 2011. Soort P365 fotoalbum zeg maar. En heerlijk om te zien alle herinneringen in een boek.
Pixum.nl fotoboek
Djess toen probeerde te staan zonder hulp. Zo leuk om terug te zien.
Pixum.nl fotoboek
Het was heerlijk dag op het strand en Djess kon toen al lopen. Zo cute!
Pixum.nl fotoboek
Zo kleurig en het ziet toch heerlijk en happy uit tussen de bloemen.
Pixum.nl fotoboek
In de herfst vind ik het ook leuk met gekleurde bladeren.
Pixum.nl fotoboek
Pixum.nl fotoboek

Het fotoalbum is goed in de stevige envelop en het album zelf netjes in plastic ingesealed. De cover is stevig en glans. De kwaliteit vind ik mooi. En de foto`s van binnenkant zijn prima en fijn afgedrukt. Ik ben best tevreden.

En in de albumsoftware kun je het juiste formaat boek kiezen en de foto’s inlezen. En ook handig als er een pagina wilt verplaatsen, kan je verslepen naar de volgende of achter pagina want soms toch ben je vergeten dat de pagina moet voor of achter, bij mij wel in dit geval.

ik heb voor vierkant groot 34 pagina`s gekozen. Het kost €28,59. Je kan tot 98 pagina`s in een boek maken, maar de prijs wordt natuurlijk ook omhoog.

Tip : 50 gratis foto’s! klikt hier op fotos-afdrukken. Daar staat de kortingscode en de voorwaarden.

Share
Previous Post Next Post

You may also like